Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nevíte někdo, jak se nejlíp naučit fotbalovou oslavu, který v tomhle videu -->
Předem děkuju, RexiQue
jak se to naučit? Začni chodit na gymnastiku nebo break dance, je to o rychlosti, švihu a o síle v nohou. Předpokládám, že asi budeš fotbalista a chtěl bys taky takhlě nějak podobně oslavit gol. Na rovinu ti říkám, že to bude působit spíš směšně, než, že by to udělalo nějaky "wow" efekt, ať už se jedná o nějaký vesnický fotbálek nebo něco vyššího. Sám jsem hrál několik let celkem vysoko a pár takových pokusů jsem viděl a lidi si spíš říkali něco ve smyslu "dělá jak kdyby hrál 1. anglickou nebo ligu mistrů"
Moje rada je spíš než oslavy golu se před tréninkem nebo po něm uč jak je dávat, já se díky tomu slušně vypracoval, lidem, pak stačí když si vyskočíš s rukou v pěst nebo ukážeš na svoje číslo, tak jsem goly slavil já
Jedno vlákno se stejným tématem jste již dnes založil Pokračujte laskavě v něm. Toto se zde nesmí -opakovat 2x stejný dotaz .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.