Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vybrat florbalku - jaký typ?

Od: petr996 odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

chtěl bych jsem se zeptat (nejlépe nějakého florbalisty :) ), dle čeho si vybírat florbalku ..Ano, smaozřejmě, tvrdost čepele, strana, zahnutí, apod... Ale spíše mi jde o typ, tedy zda si vybrat Unihoc Ace či Salming Quest (pouze příklady :) ). Tedy, dle čeho vybírat jakou florbalku zakoupit.. . Florbal hraji závodně.

A ještě dota -> jak se dobře vyznat mezi florbalkami? Tedy jaká je dobrá, apod..?

Mockrát díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

draco*
hodnocení

0x
Jsem na mobilu, tak hooodně krátce. Volil bych jedině Salming Quest. Nejlepší hokejka s kterou jsem kdy hrál.

relis*
hodnocení

0x

Vybrat si hokejku je celkem složité, nejlepší je prostě si zajít do nějakého obchodu s florbalkama ( ne obchodní řetezce nebo jiné multisportovní obchody) a pořádně si ji osahat. Někdo má radši těžší, někdo lehčí, podle typu omotávky, prostě aby se ti dobře držela. Nebo si vyzkoušej na tréninku hokejku ostatních, ať máš trošku přehled s kterou by se ti tak nejlépe hrálo ;)

scoobydoo*
hodnocení

0x

Znám pouze Unihoc. Dalo by se říct, že čepele Evo jsou pro hráče, co dělají hodně kličky a střílí tahem na krátkou vzdálenost nebo rádi provádějí airhooking :), Ace a Volcano se hodí pro obránce na střelu příklepem, ostatní čepele jsou něco mezi tím. Co se týče holí, tak Curve je výborná na střely z první.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]