Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dřepy na zadek?

Od: beaa odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, všude se dočítám že když budu dělat dřepy, mohla bych docílit hezkého pozadí. Jenže když dřepuji, tak mě bolí kolena a stehna a ne hýždě, a to dělám dřepy široké.. Dělám něco špatně? a znáte další cviky na zadek? jinak posiluji zádové a břišní svalstvo

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Popíši jeden hnusný cvik na hýžďové svaly.

Ležíte na boku, jednou rukou se opřete o podložku před tělem, natáhnete nohy, vrchni nohu nataženou zvednete od podložky asi 40 cm a spodní nohu k ní přidáte. Obě nohy máte natažené. V této poloze vydržíte 3 - 5 vteřin a teď to nejdůležitější - obě nohy POMALU spouštíte na podložku. Opakovat, opakovat ...

stirecek*
hodnocení

0x

Na pozadí vám chybí svalstvo nebo co potřebujete?

sevinka

Zdravím, zeptám se Vás vzhledem k tomu, co jste napsal, ano, chybí mi na pozadí svalstvo, mám malý, placatý zadek, potřebuju ho zvětšit, zakulatit? Rada? Díky :)

lucie*
hodnocení

0x

1.Široké podřepy(jako když jdeš na záchod do lesa:)) dělej je po seriích nebo dej ruce na kolena a jen se v rytmu pohupuj v tom podřepu.Můžeš i v tom podřepu s rukama na kolenou, dělat kroky do strany tam a sem a pohupovat se,je to zábavnější.

2.Postav se bokem ke gauči nebo k velkému míči.Nohu si opři o kotník o gauč nebo o balon,stůj a dělej opět ty podřepy.

3.Lehni si na záda,zdvíhni zadek vzhůru a pomalu spouštěj a zdvíhej nahoru...a tak pořád dokola.V pozici nahoře můžeš i pevně stahovat půlky k sobě.

Funguje to na 100% jen to chce vydržet a z osobní zkušenosti-to stojí za to.Stehna budou taky makat,ale proč je neposílit taky,že?

bb*
01.11.14 08:37
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]