Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký sport zvolit?

Od: zd odpovědí: 8 změna:

Zdravím, chtěla bych začít dělat nějaký sport, rozhodně NE kolektivní, nerada jezdím na kole a nebruslím, můžete mi dát nějaké typy? Radši bych něco co se dá dělat v budově abych se mu mohla věnovat jak v zimě tak v létě... Díky...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

22.10.14 22:19
hodnocení

2x

šachy :)

honzacz*

A co třebas fitko?

to pavouk: dáma by měla hrát spíš dámu, né? :)

naihonn*
hodnocení

1x

Posilování s učebnicí pravopisu, pak se nepodaří zaměnit tipy za typy. :-P

hodnocení

0x

Stolní tenis nebo badminton. Tyhle dva miluji. Není to kolektivní, člověk spoléhá jenom sám na sebe, ale přitom to není tak osamělé jako třeba běh nebo cyklistika. Člověk je nucen, ať chce nebo nechce, do interakce se soupeřem.

bezec
hodnocení

0x

Teba plavání...

lucie*
hodnocení

0x

Co tak plavání,já začla od nuly a pílí a osobním drilem:) jsem na hodně slušné úrovni.Nejenže vypadám líp,ale nemám už tlusté paže(plavu kraula)nemám faldy kolem podprsenky na zádech a na styl prsa se dají parádně vyformovat nohy...a na závěr svého tréninku skočím do horké pára,takže i relax si užiju.

zd

Tady nejde o to že bych byla nespokojená se svou postavou nebo dokonce tlustá. :D Chci něco dělat protože se nudím. :D

hujer123*
hodnocení

0x

Judo. Velice potřebná průprava pro život.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]