Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi 15 a po 3 měsíčním domácím workoutu jsem se rozhodl, že začnu chodit prostě do posilovny. Hodně si zakládám, abych je podle nějaké rutiny, o které vím, že bude mít dobrý efekt a hlavně že ji dělám správně. Proto jsem hledal posilovnu, kde budu mít aspon trenéra na jeden den, který by mi mohl něco sestavit a cvičit se mnou abych měl jistotu, že to dělám správně. Posilovna je Jatomi Fitness Eden ( Praha) a když jsem byl na prohlídce, tak to je opravdu sympatické prostředí a dost se mi tam líbílo. Chci se ale zeptat jestli částka ( 750 Kč měsíčne pernamentka + 750 trenér = 1500 Kč mesíčne) není moc peněz? Toho trenéra bych asi měl pouze ten jeden měsíc, každý rozhodně ne. Nebo by jste doporučovali si najít nejakou na internetu a na trenéra se vykašlat, nebo zvolit jiné fitness? Děkuji
No je to rozhodně lepší, než ty prachy prochlastat. Pokud k sobě nemáš někoho, kdo ti v začátcích poradí, tak bych si trenéra aspoň na ty základy zaplatil. Je potřeba, aby ti někdo vysvětlil techniku a hlavně tě pohlídal, jestli to fakt cvičíš technicky správně a případně tě opravil. To je to, co bys měl od něho do začátku požadovat - vysvětlení techniky.
Ahoj,
je ti teprve 15 moc to s tou posilovnou nepřeháněj, můžeš si i uškodit co se týše ceny, myslím že je to ok, určitě bys našel levnější, ale já mám kolem sebe lidi, kteří jatomi navštěvují a nestěžují si naopak chválí. Co se týše osobního trenéra, počkal bych s tim aspoň do 17,18 let. Myslím, že teď to není vhodná investice, ale rozmlouvat ti to nebudu, máš svoji hlavu
To chápu, já si hledal hodně otázek ohledně posilování a věku a tolik tech protikladu nebylo. Navíc v 15 kolem mě chodí do posilovny hodně lidí ( je pravda že ty negativa se projeví až za dělší dobu). Takže myslíte ze pernamentku bez trenéra, nebo posilovnu vubec a zustat u domacího...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.