Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolo, ventilek

Od: lla* odpovědí: 5 změna:

Ahojte,

potřebuji poradit. Jak mám zabezpečit ventilek na kole, aby mi ho nikdo nemohl vypustit "kámoši" si neustále dělájí srandu a všem ze třídy tohle dělají a už mě to sere. Už jsem jim pár krát rozbil hubu a nepomohlo. Dík

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zkuste utáhnout horní matici kleštěmi, pokud mate auto ventilek sežente si kovovou čepičku a take ji utahněte !

lla*
hodnocení

Mě napadlo toto auto.bazos.cz/... něco takového, ale nevím jestli funguje.

asd*
hodnocení

0x

Pokud zabezpečíš ventilek tak ti to píchnou... Pokud víš kto to byl, tak bych ho donutil aby to pěkně sám zase napumpoval, a pumpičku by si musel sehnat sám. Jinak by se hodilo pořádně ho vytrestat, ale tak aby to nemělo trvalé následky ani neudělalo velkou škodu - z toho by byly problémy. A samozřejmě to jde řešit s vedením školy jako šikana.

lla*
hodnocení

Už jsem také zkoušel, ale nepomohlo. A oni by to nepíchli, takový zas nejsou.

hodnocení

0x

Pomazat ventilek h...m.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]