Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit levné obyč hodinky na ruku?

Od: svyjabob* odpovědí: 7 změna:

Sportovnějšího typu, nejlépe gumové nebo s látkovou přezkou , do 3-4 stovek které chvíly vydrží, na běh kolo atp...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

3x

Lídl, zrovna měli akci.

doplněno 25.09.14 20:16:

Hledala, nenašla ale není to tak dlouho co měli hodinky Aura-Auriol-Aurion-prostě Aur.. něco už si to nepamatuji za 200,kupoval si je švagr do práce (je zedník).

@lidus, Lidl mě napadl taky, ale jakou "zrovna akci"máte na mysli?

V aktuálním letáku nic není a dalším taky ne. Za poslední dva měsíce jsem našel jen Tyto, dle požadavků @svyjabob podle mě drahé a "složité"

svyjabob*
hodnocení

Jo ty jsou krapet "složité" jde mi spíše jen o čas a případně stopky klidně ručičkové , abych měl na očích čas když běžím nebo jedu na kole abych nemusel stále čučet na telefon...

Koupil jsem v Lidlu sporttestr za 350kč je tam čas,stopky,tep,spotřeba kalorií. Jenom naokraj.za dva měsíce se zpozdily o jednu sekundu.

zdeny*
hodnocení

0x

Na aukro.cz je k dostání mraky hodinek. Některé se dají koupit za babku.

jabraka*
hodnocení

0x

Hodinky kupuji u Vietnamce.Bez problému výměna baterie za ceny přímo lidové-.Kvalita výborná.

JABRAKA

zirafka
hodnocení

0x

Naprosto souhlasím s jabraka. Mám hodinky od Vietnamce už 5 let a pouze jednou mi vyměňoval baterii. Měl to za chvíli a cena - 1O,-Kč. Hodinky stály 250,-Kč, takže není co řešit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]