Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chránič zubů při hodině TV - rovnátka

Od: vojta98* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

po nasazení fixních rovnátek jsem byl upozorněn, že bych měl nosit chránič zubů na sport, který mi zhotoví. A to klidně i při hodinách tělocviku ve škole. Přijde mi to možná moc zbytečné. Nosí jej někdo?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ja*
hodnocení

0x

Fixní rovnátka jsem měl taky (4 roky), a žádnej chránič jsem nikdy neměl a ani jsem ho nepotřeboval ani na TV, tak na jiné činnosti (ani jsem netušil že nějaký chránič existuje). Jinak ty rovnátka byly dost na nic. Drátek z nich pořád vylézal a píchal mě zevnitř do tváře (možná špatně udělané), takže jsem musel několikrát k zubařce až mi to nakonec sundala.

nikolk
hodnocení

0x

Já mám rovnátka něco kolem roku, hraju závodně basketbal. A opravdu žádný chránič nepotřebuji ani doktorka mi nic takového neříkala, sice je pravda že když dostanu občas loktem přes pusu a poté ji mám rozseklou, ale to se za chvíli spraví takže (y).

adamsika
hodnocení

0x

Často jsem míval uražené zámky z tvrdého jídla, na kontrole jsem říkal většinou že to mám ze školy z tělocviku :D :D po chvíli jsem vyfasoval chránič zubů... ale moc jsem ho nenosil přeci jenom strkat si něco gumového do pusy při hodině tv předevšema je demence... takže pokud nějak netrpíš ránama do obličeje tak je to zbytečné. Jinak jsem dostal něco co vypadá asi jak ten na obrázku

Chránič zubů při hodině TV - rovnátka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]