Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na box doma

Od: radlik* odpovědí: 1 změna:

Zdravím,

cca před 3mi roky jsem začal chodit do boxu,po dvou letech trenér přestal trénovat,kvůli nějakým zdravotním potížím a od té doby jsem se boxu nevěnoval a zase bych se k němu chtěl vrátit,jenže už nechci k žádnému novému trenérovi..

Z minulého boxu mi doma zbylo ještě nějaké vybavení,což jsou boxerky,chrániče a takový ten obvaz na ruce.

Dá se box nějak trénovat doma,aniž bych k tomu někoho měl?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

vladimirovna
hodnocení

0x

Proč doma? určitě je i jiný gym ve kterém to bude taky dobré. Doma můžeš maximálně doplňkově bouchat do pytle, osobně bych to moc dlouho nevydržela. Nemůžeš být dobrý boxer a cvičit si doma do pytle, je třeba dělat drilly,sparingy... jinak tomu obvazu se říká bandáž. když nevíš ani tohle,pochybuju že bys věděl něco o technice, takhle si jí akorát ještě více zmršíš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]