Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
cca před 3mi roky jsem začal chodit do boxu,po dvou letech trenér přestal trénovat,kvůli nějakým zdravotním potížím a od té doby jsem se boxu nevěnoval a zase bych se k němu chtěl vrátit,jenže už nechci k žádnému novému trenérovi..
Z minulého boxu mi doma zbylo ještě nějaké vybavení,což jsou boxerky,chrániče a takový ten obvaz na ruce.
Dá se box nějak trénovat doma,aniž bych k tomu někoho měl?
Proč doma? určitě je i jiný gym ve kterém to bude taky dobré. Doma můžeš maximálně doplňkově bouchat do pytle, osobně bych to moc dlouho nevydržela. Nemůžeš být dobrý boxer a cvičit si doma do pytle, je třeba dělat drilly,sparingy... jinak tomu obvazu se říká bandáž. když nevíš ani tohle,pochybuju že bys věděl něco o technice, takhle si jí akorát ještě více zmršíš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.