Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kick box

Od: vecernicek* odpovědí: 7 změna:
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, obecně - pokud při sportu vydáte více energie, než jste před tím přijala, tak by mohlo tělo hubnout. Toto je silový sport, je v něm hodně pohybu a potřebujete svalstvo. Ale, že bych to považoval za sport vhodný pro ženu, která chce zhubnout, tak to ne. Zdravím!

04.09.14 01:23
Souhlas ;)
vecernicek*
hodnocení

Díky.
Jsem žena.,co chce zhubnout pár kg ale zároveň vyrysovat tělo a mít fyzičku. Takže box ano?v kombinaci s kruhovymi tréninky atd?
ben®

Dobrý den, snad Vám někdo poradí nějaký jiný sport - např. ženskou kulturistiku, kde jsou ty svaly opravdu vyrýsované na maximum. Můj názor je, že silové sporty ženám ubírají ženskost, ale možná ji máte na rozdávání (a také můžete mít jiný názor). Pokud chcete zhubnout pár kg, tak by mohlo stačit upravit jídelníček (jíst méně a zdravěji), cvičit (jóga, pilates) a třeba běhat nebo chodit na procházky. Štíhlé a pevné ženské tělo je fajn, ale to vyrýsované svalstvo je už moc (opět jen názor). Jinak, odborník na box nejsem, ale viděl jsem, jak vypadalo tělo kamarádova syna, který tento sport provozoval - dole nic a nahoře hora svalstva (jenže, on se ještě "dokrmoval" bobulema, které si kupoval na internetu). Potom dostal rozum, bobule už nebere, dělá jiný sport a postavu má opět souměrnou. Zdravím!

doplněno 04.09.14 08:11:

Jestli se Vám tento sport líbí a máte i talent, tak to zkuste - za zkoušku nic nedáte a uvidíte, co to bude s Vaším tělem dělat. Ona ta mužská podoba tohoto sportu bude asi silovější, ale ženské se tak neumlátí a nepokopou. Výhodou může být, že k tomu potřebujete soupeřku, musíte někam docházet pravidelně a to se u individuálního cvičení nebo sportu nemusí. Pak může člověk začít vynechávat a ke sportování se nedonutí.

doplněno 04.09.14 08:16:

dakon - myslím, že s tou bolestí, zlomeným nosem a nějakou podlitinou tazatelka počítá.

Možná se na to i těší .

vecernicek*
hodnocení

Díky. No já právě koukám. Že tam jsou dvě holčiny. Který Maj postavu spíš takovou oplacanou. Tak právě nevím. Na druhou stranu myslím. Že nám pro tenhle sport celkem talent :)
Tak já nevím...
:)

Takze box ano. Hodne se tam beha, je to o kondicce a vydrzi. vsestranny trenink na cele telo. Jen smele do toho a pozor na zlomeny nos

doplněno 04.09.14 09:01:

Sam jsem chodil na klasicky box a zlomeni nosu jsem se vyhnul idkyz mi parkrat tekla cervena :). Ja take nejsem clovek, ktery rad chodi do fitka. Potrebuji spis sport a vim, ze na me funguje takove to klubove hecovani od sportovcu a hlavne od dobreho trenera. Kdyz jsem zacinal v 17 letech, tam jsem tam za 14 dni treninku nechal tak 6 KG. Chodil jsem ale kazdy vsedni den. Z mych kamaradu nevydrzel ani jeden

vecernicek*
hodnocení

Jo. Já právě taky potřebuji to hecovani. A taky mám na ženskou dost výdrže. Tak to mi zas přijde.ze ten box v tom sedí. Akorát nesmím mít zlomeny nos ani monokly.Verejne vystupuji a s monoklama by mě asi v práci nechtěli... :)
Nechci zápasit. Je to pro mě. Hýbat se. Být fit.
doplněno 04.09.14 09:23: 6kg je to by mi bohatě stačilo... zatím mám jen kilo dole, po 10ti dnech.
Ale zas jsem přestala kouřit. Takže možná trochu víc jim...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]