Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jak nejlépe se dostati na Lysou horu? Moc díky..
Není nad to dobře formulovat otázku. Lysých hor je 6, tedy pokud Wikipedie nemystifikuje.
Tak si račte vybrat.
doplněno 01.09.14 21:27:Omlouvám se tazatelce za výše uvedené rýpnutí. S otázkou neporadím (poněvadž pocházím z Podkrkonoší), jen jsem chtěl, aby bylo jasno a neradil každý k té "své" Lysé Hoře.
tak počkej ,já jel na kole z domu až do Granady --Espana ,přes Řím ,Monaco ,Verdon atd,atd --5600km--jel bys to na kole? Jenže na Lysou se chce podívati děda a už je na vozíku--chápeš to.Tot vše..Diky...
Na hory se chodí, aby se člověk prošel - jsem si myslela doposud a ne, aby se vyvezl na vrchol a pak další "pětiletku" vyprávěl, jak byl na horách .
Pokud je myšlena Lysá v Beskydech, tak doporučuji auto zaparkovat na konci Ostravice, s končícim chodníkem je odbočka vlevo, kousek je tam plácek na zaparkování a po modré kolem potoku Mazák (super prostředí pro focení) vyjít na Butořanku a napojit se na červenou značku.
Další varianta je zajet až k Šanci a pak po žluté jít nahoru - jistota, že nebudete potkávat davy turistů, ale naopak nasbíráte plný košík hub.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.