Nejste přihlášen/a.
Ahooj, když jsem byl malý tak jsem byl hodně tlusty.. to se ted změnilo ,je mi 16 let a pravidelně posiluju.To se ukazalo na mě postavě. Dřív mé velké povislé prsa zdobily obrovské bradavky.Ted když jsem prsa napravil,ale stále tam můžu chytnout trocha tuku :/ tak tam pořád mam velké bradavky. Mají přes 4 cm v průměru.. nevím si rady,na vyšetření jsem zjistil že prsa tvořili pouze tuk,že netrpím gynekomastií,ale i když jsem prsa už trochu napravil,bradavky zustavaji stejně velké. vážně mi to vadí a nevím jesli se s tím už nějak smiřit nebo to dal nějak řešit. Když se v posilovně nebo v tělocvičně převlykam slyším jen "ty vole ty máš bradavky jak krava" .. Vypořadal jste se někdy někdo z vas takovymhle s problemem? Děkuju
Ahoj.Neřeš hloupé lidi ! Někdo má veliké bradavky,někdo nos,někdo uši,další nohy nebo pupek.Každý jsme nějaký a každý jsme svým způsobem originál.Pokud ti to opět někdo řekne,buď pohotový a odpověz mu stejnou měrou.Tzn.,třeba "Ty vole a ty máš zase velký plachty,dej si bacha,abys neulít." A je to
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.