Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ohledně cvičení

Od: dankoss* odpovědí: 3 změna:

chtěl bys se zeptat , doma mám hřídele 2 ze závažím ( činky ) , ale v plánu mám si zakoupit delší hřidel 120cm na cvičení , ale někdo mi řekl že je to zbytečný že mi stačej ty činky , že doma neudělám posilku , jenom mám otázku co je na tom špatného mít to doma

doplněno 22.08.14 11:01:

ještě mám otázku jaky je rozdíl mezi zalomenou obouruční hřideli a rovnou hřídeli

Ohledně cvičení

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

1x

Není to pravda, posilku si doma s přehledem nahradíš, bez front, čekání a lidí a hudby, která tě obtěžuje. Na druhou stranu do posilovny musíš dávat peníze v řádech tisíců a v posilce ti zkušenější poradí co děláš třeba špatně a tak, navíc když budeš potřebovat něco zvednout, tak ti pomůžou, doma to na tebe spadne a je po srandě. Co se týče tyče, záleží na co jí chceš, třeba na bench by na můj vkus byla krátká :(

doplněno 22.08.14 14:19:

Myslím si, že tím posilujete jiné svaly, ale to spíš odpovědí zkušenější.

svyjabob*
hodnocení

1x

Jestli máš dost velkou kuráž , motivaci a jsi vážně schopnej doma cvičit jako v posilce tak ti na většinu základních cviků postačí jednoručky a místo té rovné bych koupil EZtku , 120cm by mělo stačit , výhoda v té ezetce je to že tím můžete procvičit více svalových partií , například Tlaky v leže za hlavou se sice s rovnou dají také dělat ale nevyužijete maximální potenciál tricepsů díky zápěstí , to sme klasický zdvih ve stoje na biceps kde při tom kvalitně procvičíte i předloktí atd... , být tebou zkusím měsíc v posilce a pak doma a uvidíš kde ti to vyhovuje lépe ale i doma se dají dělat mraky věcí a cviků ...

luke*
hodnocení

0x

Není to špatný mít posilku doma, ale v posilovně je jiná atmosféra, a nutí tě to tam víc makat.. (vlastní zkušenost)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]