Nejste přihlášen/a.
chtěl bys se zeptat , doma mám hřídele 2 ze závažím ( činky ) , ale v plánu mám si zakoupit delší hřidel 120cm na cvičení , ale někdo mi řekl že je to zbytečný že mi stačej ty činky , že doma neudělám posilku , jenom mám otázku co je na tom špatného mít to doma
doplněno 22.08.14 11:01:ještě mám otázku jaky je rozdíl mezi zalomenou obouruční hřideli a rovnou hřídeli
Není to pravda, posilku si doma s přehledem nahradíš, bez front, čekání a lidí a hudby, která tě obtěžuje. Na druhou stranu do posilovny musíš dávat peníze v řádech tisíců a v posilce ti zkušenější poradí co děláš třeba špatně a tak, navíc když budeš potřebovat něco zvednout, tak ti pomůžou, doma to na tebe spadne a je po srandě. Co se týče tyče, záleží na co jí chceš, třeba na bench by na můj vkus byla krátká
Myslím si, že tím posilujete jiné svaly, ale to spíš odpovědí zkušenější.
Jestli máš dost velkou kuráž , motivaci a jsi vážně schopnej doma cvičit jako v posilce tak ti na většinu základních cviků postačí jednoručky a místo té rovné bych koupil EZtku , 120cm by mělo stačit , výhoda v té ezetce je to že tím můžete procvičit více svalových partií , například Tlaky v leže za hlavou se sice s rovnou dají také dělat ale nevyužijete maximální potenciál tricepsů díky zápěstí , to sme klasický zdvih ve stoje na biceps kde při tom kvalitně procvičíte i předloktí atd... , být tebou zkusím měsíc v posilce a pak doma a uvidíš kde ti to vyhovuje lépe ale i doma se dají dělat mraky věcí a cviků ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.