Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fitness - trénink

Od: josh* odpovědí: 10 změna:

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli se tu někdo vyzná ohledně fitness a tréninkového plánu. Je tu někdo takový, kdo by mi poradil?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x

Spise bych te odkazal na www.ronnie.cz a jine servery, ktere jsou zamereny na fittness a posilovani.

Ale nejspise ti nezbude, nez si o tom neco nacist, sestavit si sam plan a aten si nechat na prislusnem serveru zkritizovat

svyjabob*
hodnocení

0x

Co by jsi potřeboval vědět , ptej se klidně zde aby si to mohl když tak přečíst někdo jiný , věř mi že shodit pár kilo a dostat se do formy je vážně jednoduché ,...

josh*
hodnocení

Ctěl bych se Vás zeptat, jestli by byl někdo tak ochotný a pomohl mi sestavit vhodný tréninkový program pro cvičení fitness.
Je mi 19 let a cvičím již asi 2 měsíce, snažím se pravidelně, 3x - 4x týdně.
Je známo, že špatný tréninkový plán může nadělat víc škody než užitku, a proto bych potřeboval cenné rady od někoho, kdo ví, co a jak a vyzná se.
Byl bych Vám velice vděčný, kdyby mi někdo takový plán pomohl sestavit. Ideální by bylo, kdyby zahrnoval cvičení celý týden, kromě středy a víkendu, protože se snažím cvičit pravidelně a neflákat to.
Také bych uvítal, kdyby byl zaměřený ani ne tak na objem, jako na vypracování a zpevnění těla. Jak se říká, vystouplé žíly a pekáč buchet ;)
Přípravky, které používám: Kvalitní gainer Mutant Mass, Ethyl - Ester Creatin, a kvalitní thermogenní spalovač tuků Lipo 6 + kvalitní strava jako těstoviny, rýže, brambory, občas tvaroh nebo kuřecí.
Motivaci a chuť mám, schází jen vhodný tréninkový plán.

Děkuji, Josh.

paw*
Mi v the strave přijde, ze mas malo bilkovin. Sacharidy celkem dobre, ale bez bilkovin to neni ono. Nap is kolik vazis
svyjabob*

Hele tren. planů na internetu najdeš mraky , základ je to jak se stravuješ a co přesně děláš kolik toho naspíš a jestli si ochoten proto udělat více než do dneška,.. , to co tu někdo psal že tam máš málo bílkovin je nesmysl , za prvé na vyrýsování a pekáč buchet jsou bílkoviny k ničemu , tvaroh je ze staré školy kdy se používal jako micelár na noc jíst jen kuřecí to samé , když se více rozepíšeš ( co deně děláš od ráno do večera jakou máš stavbu těla somatotyp , na rýsování a pekáč potřebuješ zdarví pohyb kolo běh a pár cviků co zvládneš i doma .

Jinak za ty přípravky si dej facku , napíšu to asi takhle každou skleničku co jsi vypil toho hnusu gaineru si se vrátil o 10km běhu ( metaforicky řečeno a bráno v spálení špeku ) , ten creatin stopro nepotřebuješ a spalovače jsou jen reklamní trik nebo pro závodníky kteří vážně berou i 1% tučíčku co se vejde tak za nehet ...

podyzd*
Ty toho mas taky dost nactenyho co? :-D tvaroh+salko=snidane sampionu. Jinak s tebou ve vsem naprosto souhlasim. Tazatel nechce objem pritom zere vse pro objem. Vlastni iniciativa nebo trenujes?
podyzd*
V prve rade vyhod vsechny ty praskove sracky a pokud si pod kvalitnima surovinama predstavujes rejzi a testoviny tak na to rovnou zapomen. Pokud chces vedet neco vic napis mi na email vysvetlim ti zakladni pojmy, stravovaco navyky atd. Budu potrebovat tve miry atdatd vic na mail.
josh*
hodnocení

oppe6@centrum.cz Napište mi zprávu a já se vám ozvu zpět ohledně vašich nabízených rad.

V 19 letech vážím právě 80 kg, nemám problémy s tuky, netrpím žádnou nadváhou, ale jak jsem říkal, potřebuji nabrat nějakou svalovou hmotu a následně ji vyrýsovat. Kreatin mi doporučili známí, to samé spalovač tuků, mají s těmito věcmi totiž dobré zkušenosti. Samozřejmě vím, že základem je strava...taky ji beru dost vážně.

Abych to shrnul, pokud by byl někdo ochotný mi poskytnout cenné rady a třeba i tréninkový plán, napiště mi, prosím, na můj e-mail. Byla by rychlejší domluva.

Děkuji, Josh.

josh*
hodnocení

Ještě bych měl dodat, že posiluji necelé 2 měsíce, ale bez nějakého vhodného, systematického plánu. Jako ano, svůj "plán" mám, ale není to ono...a špatným posilováním nechci škodit svému zdraví.

svyjabob*
hodnocení

0x

Hele asi takto , většina co tu píšou to mají odposlechnuto z TV nebo přečteno z kdejakého časopisu . Tvaroh a salko jako snidaně šampionu? leda tak v Sumo , za prvé už z principu Tvarohu ho jíst ráno je nesmysl zásadně zpomalíš metabolismus , " praškové sračky " jak to tu někdo nazval jsou další pseudo cvičenci ( bez urážky ) kdo chápe jak se to vyrábí a co to obsahuje tak ví že to je dobré ale jak jsem již psal je to pro lidi co cvičí závodně , a pak tu někdo opovrhoval rýží a těstovinama což je úplný základ bez toho nedáš ani ránu , věř mi toto nejde řešit po internetu jestli to myslíš vážně dej toto přečíst někomu ve fitku a uvidš co ti k tomu řekne , třeba píšeš že máš 80kg v 19 letech ( dejme tomu meříš 180 cm když tak pak dopiš kolik ) tak máš ideální váhu k tomu aby si do jara měl pekáč , mimo jiné pekáč není sám o sobě ani tak moc nutný posilovat u něj je to vážně ze 75% o stravě protože chlapům se tuk ukládá převážně kolem pasu u žen zase stehna boky .. , a na ten plán se stále neptej ten je ti prvně k ničemu nejdřív musíš pochopit podstatu věcí ,.. Spát cvičit jíst cvičit jíst spát , tak by měl jednoduše vypadat harmonogram aktivního člověka , to ranní by mělo být kardio třebas 45 běh ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]