Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký sport mám začít?

Od: magicc98 odpovědí: 7 změna:

Ahoj,

je mi 14 (jsem holka), a chtěla bych začít s nějakym sportem, kterej nemusim trénovat od malička. Nevím o ničem, prosím, hodíte mi sem pár typů? Díky za rady.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kucharinka*
hodnocení

2x

tenis,pingpong, jízda na koni, jízda na kole, jízda na kolečkových bruslích, squash, basketbal, badminton, bowling... cokoliv :)) házená,vybíjená, fotbal, florbal

anony*

házená je výborná volba sama ji hraju už pět let a od první chvíle jsem se do ní zamilovala :)

repkin*
hodnocení

1x

Souhlas se vším, co je tu vyjmenované, když jsem byl v tvém věku, tak spousta holek chodila ke koňům, v dobách mých sourozenců chodili kluci na fotbal a holky třeba na volejbal

hodnocení

1x

Karate nebo jakákoliv sebeobrana. To se hodí hlavně holce vždycky a zvyšuje to sebevědomí.

naihonn*
hodnocení

1x

Doporučuju jako sport pravopisnou rozcvičku, pak se nestane záměna typu za tip. :-P

Jinak žádný sport se nemusí trénovat od malička, i když to asi může pomoct k dřívějšímu dosažení elitních výkonů. Jako jedinou výjimku bych snad viděl gymnastiku, kde už dneska ta kariéra končí hodně, hodně brzy, takže už je asi pozdě...

misdula*
hodnocení

1x

Ahoj zkus jogu jestli nejsi typ co rád běhá atd. Já nejdřív začínala na klasické józe až jsem se dostala s kolegyní z práce na hot jógu do Brna.

belkvl*
hodnocení

0x

plavani, behani, koleckove brusle, bezky, cyklistika atd.. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]