Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V 16ti letech začít

Od: anonym1551515 odpovědí: 2 změna:

Zdrávím,

Jako malý jsem hral fotbal nějakou dobu hrál a musel sem přestat ze zdravotních důvodů a od té doby jsem vyšel ze cviku a zas mě to k tomuto sportu táhne. Jsem vcelku rychlý něco jako Messi ( až na dribling a střely :) ) dokonce i stejně vysoký :D a hlavním důvodem proč bych chtěl začít je ten, že sedím den co den za počítačem a nemám žádnej koníček. Myslíte, že bych měl šanci začít a být v tom trochu úspěšný?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
muzes to zkusit :) nebo bud rozhodci :)

hodnocení

0x
Ahoj.Vzdy je duvod neco zacit,nez stravit denne X hodin u compu !Pokud ti nevyjde fotbal,zacni neco jineho.Basket,tenis,kolo,beh...Sport nam dava radost,posiluje telo i ducha a je zabavny,panecku,tech endorfinu *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]