Nejste přihlášen/a.
Máte někdo zkušenost s botami nike running? Mají je u nás v akci, ale zajímali by mě nejdříve nějaké praktické zkušenosti.
Každému vyhovuje jiná bota. Musíte vědět, kde je budete používat. Jiné jsou na silnice, jiné na kros a jiné na dráhu. Bota musí být lehká a dobře sedět na noze. Máte-li uzkou nohu, tak nesmí být bota zbytečně široká. Jinak se ohýbají, kde nemají. Já používám Adidas a Inovy. Na silnice musejí být lehké, tak 195g a vršek bezešvů. Musí dobře tlumit patu ( jsem patař). Do terénu nebo vrchy zase musí mít dobrou vzorovanou podrážku. Na trénink mám tempovky. Na dráhu tretry a na lehčí kros ( louka) mám prstovky. Vyberte si boty podle toho, kde je budete používat. Jinak si zničíte achilovky a celkově nohy. Na běžné chození to není. Tam používám normální boty, aby i nohy si odpočinuly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.