Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posilovací pás SEM 36

Od: smaila odpovědí: 4 změna:
Ahojte mám prosbu v obchodě toto teď nabízejí a chci se zeptat jestli nemá někdo s tímto zkušenosti nechci zbytečně vyhazovat peníze ale cvičení mi nepomáhá a na brichu mám takový jeden špiček který mi dost vadí tak předem moc dekujiii

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

2x

Záleží co chcete...buď posilovat nebo shazovat špíček :)

lucie*
hodnocení

2x

hm,taky myslím,že je třeba to rozlišit a tuková vrstva z břicha jde špatně dolů tak to chce zahájit pravidelný běh ať co nejrychleji a účině spalujete a posilování-doporučuji hodiny TRX nebo si najít na Youtube

jedině obojí dohromady přinese výsledek.Ať jde o jakýkoli přístroj neznám nikoho kdo by měl výsledky.

smaila
hodnocení

No...já si myslela že když ho budu posilovat tak se mi aspoň zpevni jako sval ale vím že nemuzu čekat zázraky a lucia Děkuji za videjko :)
lucie*

hlavně posiluj dál,ono se zpevní a sval více spaluje,ovšem na břiše toho máme moc tak musíme spalovat více,takže běh,rychlá chuze tak at se potíme aspon 40min-3krát týdně a pak dojít domů,lehnout k videu a odcvičit posilovací video.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]