Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, hraju za jednu vesnici...Fotbal hraji asi 10 let, je mi 15. Problém se v tom, že mě už nebaví, prostě jestli to je tím dospváním, nebo že trenéři jsou hrozný čů*áci, nebo jestli ty lidi jsou hrozný č*ráci. Fakt nevím, ale nejsem ani jediný, nejdříve si rodiče mysleli, že je te nějaký můj trapný výmysl, ale kámoše to už taky přestává bavit 2 už skončili. Prostě problém je v tom, jak mám skončit? Na ŠŠ jdu do Prahy, tak v tom problém nebude, prostě už o mě neušlyší, ale ted mě štvou prázdniny, prostě budu muset trénovat s těma č*rákama, normálně chodim hrát každý večer s kámošema, ale na tréninky se mi fakt nechce. Jak mám skončit a hlavně přemluvit rodiče, protože jejich GENIÁLNÍ hlavy to opravdu nechápou. DĚKUJI MOC
Promítni rodičům tohle video a vysvětli jim, že tě sport neuživí a pak ještě zalži, že tě fotbal okrádá o čas pro učení. To zabere vždycky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.