Invalidní vozík se nepočítá? Hrdě hlásím, že ujedu tak 2km denně. Manžel se čtyřletou vnučkou denně 10-15km, v zimě nejezdí. Pokud jede manžel sám jezdí do 80ti km. Tour de France-to zcela jistě NE.
Záleží v jakém terénu. Nejezdím každý den, ale nedělá mi problém sednout na kolo a ujet cca 100km na silnici, či 70km v těžkém terénu. Oboje na horském kole.
Pripada mi to ze nemam na to poradne kolo. Ac teda je horske nedokazu ze sebe utahnout vice nez 70km. Na me zlate favoritce 100km za chvilku a ani mi to neprislo.
nevite jestli je to i vlivem plaste? Je mi jasne ze to ovlivni, ale az tak?
bruk600*
Ano i pláště mají značný vliv. Je to trochu alchimie a je potřeba si najít to optimum. Snažím se jezdit po silnicích nižších třid, ty jsou u nás hodně rozbité. Mám i silniční kolo, nebo jsem vyzkoušel hladké pláště na horském kole foukané na 7 atm, ale dle mého jsou nejlepší na naše silnice lehké pláště s kevlarovou patkou. Dle mé zkušenosti jsou velmi dobré na rozbité asfalty a polní cesty Continental RaceKing, Hutchinson Python a ostatní hodně chválí Schwalbe RocketRon. Pokd vím, že pojedu pouze na slušnějších asfaltách tak je pochopitelně o poznání přifouknu.
Doma na cyklotrenazeru každý den 48-50km,někdy více, podle toho jak mi vychází čas. jinak když vyrazim na kole, tak klidně přes 100 km, od nás (Českolipsko) jezdím i do Prahy na tour bych si netroufla, vidím ty horské etapy a zhupla bych z prvni skaly v zatáčce při prvním sjezdu
cca 1500km měsíčně. Trasy jak se to veme, hodinová kompenzace cca 30km, trénink v kopcích cca 1500-2500 výškových metrů v délce 80-120km dle intenzity i kratší, vytrvalost 130-170km... Tůr do dvou let
40 až 50 po něčem, čemu se prý říká silnice, ale radši mám MTB... Ale 2.1" pláště a těch cca. 17 kg je znát, takže nejsem moc rychlý, po rovině kolem 25 km/h a do prudšího kopce občas třeba i jen 10.
Snažím sa jazdievať pravidelne a nerobí mi problém zájsť aj 100 km ak mám dobré tempo a terén. Na Tour by som si možno trúfla tak max. na časovky, alebo špurty, čo mne problém absolútne nerobí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.