Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Let horkovzdušným balonem

Od: zikjasa* odpovědí: 2 změna:

Hezké dny přeji

Mám prosím Vás titěrný dotaz.Letěl jste už někdo jako turista vyhlídkovým balonem ,kde bude cíl plavby tedy přistání?Start je pevně dohodnut.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petr123*
hodnocení

4x

Přesný cíl nelze nikdy 100% určit, vždy hraje roli jak se zrovna mění vítr. S balónem se dá jenom stoupat a klesat a hledat takhle vítr správného směru, ale je to natolik alchimie že absolutní přesnost zaručit nelze. Ale balón vždycky na zemi sleduje doprovodné auto takže to není až takový problém.

Pokud chceš přesný cíl tak jedině letadlo nebo vrtulník, mimochodem s ohledem na ceny vyhlídkového letu balónem tam nebude ani velký rozdíl v ceně ;)

novacek*
hodnocení

3x

Let horkovzdušným balonem byl můj dlouholetý sen, který se mně podařilo 2x uskutečnit. Pobyt ve vzduchu je tak nádherný, že o cíly cesty nebudete vůbec přemýšlet. Někde se naší planety zase dotknete a do konce života budete vzpomínat na ten vzrušující zážitek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]