Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám boty na kolo a vespod se dá odšroubovat takovej kousek a je tam tento systém (viz foto)? Co je to za systém a jaké pedály jsou na to vhodné?
Díky
Ahoj, je to klasické MTB SPD.
doplněno 06.10.14 18:21:Ano (odkaz na Shimano web) (Included: SM-SH51). Ale raději bych tam napsal, aby to nebylo jen částečné balení.
Když si kopiš jen pedály tak to tam nebude. Měls to koupit i s botama. Já jsem si koupil pedály jednostranné. Viz podobné cyklocentrum.cz/... Hodí se to když nemáš na nohách cyklistickou obuv.
Ale houby - "kufry" jsou součástí pedálů.
Je to klasické SPD, kufry jsou obecně dva druhy, s velkou nebo malou vůlí do strany. Dej pozor na správné nastavení kufru na botě, není to až tak jednoduché. Pozn. při prvním utažení si kufr udělá do boty drážky a jemná oprava polohy je pak problém - kufr zajíždí znovu do těch drážek. A pokud kufr neutáhneš a zacvakneš do pedálu pro vyzkoušení polohy, tak se špatně vyndavá - protočí se na botě
Klasika za málo peněz. Kufry jsou vždy součástí pedálů, ne bot. Možno dokoupit plastový pedál na obyč botu.
Já poprvé (a tuším, že zatím i naposled) až asi po 300 km, když se mi nepovedlo vycvaknout se v prudké zatáčce, kde jsem musel zastavit. Pak jsem přišel na to, že příčinou byl uvolněný kufr. M324 + SH56.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.