Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rybářský člun fish hunter 280

Od: fido* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, máte někdo prosím zkušenosti s tímto výrobkem? Chtěl bych pro děti k vodě koupit člun na blbnutí, s tím, že do něj sedneme i my dospělí a budeme se občas houpat na vodě.

Jde mi o to, že u těchto člunů, vždy byla bůhvijaká recenze,, a když jsme je koupili, byli jsme většinou zadkem ve vodě.

Je to dobrý člun? Nebudeme pořád nabírat vodu, když do toho vlezou dva dospělí? Máte ho někdo?

Děkuji předem za názory

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzah*
hodnocení

0x

Mensi velikost clunu mame jiz dlouho a na blbnuti s rodinou je uplne super, zvladne i tekouci reku. Material je hodne pevny, ale ostre kameny, nebo vetve jej samozrejme dokazi ponicit. Proto je dobre, ze clun je z nekolika komor a protrzeni i hlavniho valce neznamena okamzite potopeni lodi. Nam se podarilo na divocejsi rece lod protrhnout (50cm) , ale i me nesikovne ruce dokazali diru zalepit :). Lod lze ovladat vesly (je na to pripravena) i padly. Lzde doplnit i elektricky motorek.
Lod si muzete prohlednout a vcetne prislusenstvi koupit na Vystave stanu na Vystavisti v Letnanech ve stanku Coleman (dovozce do CR). 4camping.cz/...

fido*
hodnocení

Děkuji, a posílam i pomyslný BOD. Mám ale hned druhou navazující otazku. JAK zalepit takový protržený člun.

.

Respektive jak zalepit cokoli co stojí za práci a námahu, aby to ve vodě bylo odolné a neunikal vzduch. Mám starší člun, materiál celkem pevný, ale ničím to neumím zalepit. Jde spíše asi o to, že netuším, jaké lepidlo je vhodné do vody, aby nepovolili. Jsem ve vodních lepidlech absolutní "Neználek". Moje pokusy co jsem učinil kdysi jako chemopren a sekundová lepidla byly k ničemu. K ničemu je i sada lepení duší pro Bicykly. Ta sada je na malé dírečky.

Poradíte?

fido*
hodnocení

HMM nefunguje možnost : Doplnit Otazku ->> uloží se to jako další odpověď

fido*
hodnocení

Doplněno o podotázku : Jaké je vhodné lepidlo do vody. tedy vodoodolné a jaký postup zvolit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]