Nejste přihlášen/a.
Zdravím, delší dobou přemýšlím o trekových holích. Zrovna je budou mít v akci v lidlu, tak se chci zeptat , jestli s nima nemáte zkušenosti. Popřípadě nějaké jiné trekové hole, na co si mám dát při nákupu pozor, jak vybírat apod. Budou to moje první hole. Díky
Sám bych si takovou kravinu nekoupil, nechápu k čemu je to dobré. Na vlastní oči jsem viděl jednu ženskou, jak se o tu hůl přerazila při chůzi po chodníku - zakopla o ni a natáhla se. Nastěstí se jí nic vážného nestalo.
jsou ok. Vyberte správnou délku - když stojíte rovně, tak ruka v lokti do pravého úhlu (jako na sjezdovky). Jsou to karbonky = lehké ale křehké, chce to dávat pozor na tvrdé hrany.
2 Megacruiser: Zapojení svalů horní poloviny těla, odlehčení kolenům; dá se tim i zlískat obtížník. Vůbec to neni zbytečná blbost co jen překáží.
Tyto hole jsem koupila v Lidlu před cca 6 lety, používám je každý víkend na výšlapy. Jsou naprosto bez problémů, pouze jsem už ochodila ty gumové krytky dole, koupila jsem náhradní. Rukověť mám umělohmotnou, neklouže, nezapáchá, vše OK, nebojte se je koupit. V Lidlu kupujeme i sportovní oblečení za velmi přijatelné ceny a ještě jsme nebyli nuceni cokoliv reklamovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.