Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trekové hole

Od: kartar odpovědí: 5 změna:

Zdravím, delší dobou přemýšlím o trekových holích. Zrovna je budou mít v akci v lidlu, tak se chci zeptat , jestli s nima nemáte zkušenosti. Popřípadě nějaké jiné trekové hole, na co si mám dát při nákupu pozor, jak vybírat apod. Budou to moje první hole. Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Sám bych si takovou kravinu nekoupil, nechápu k čemu je to dobré. Na vlastní oči jsem viděl jednu ženskou, jak se o tu hůl přerazila při chůzi po chodníku - zakopla o ni a natáhla se. Nastěstí se jí nic vážného nestalo.

Vyražte nejdřív do některých sportovních potřeb a hole si osahejte. Pak se teprve běžte podivat do Lidlu. Abyste sebou netahal těžké, neforemné hole, které nepadnou do ruky a při chůzi budou spíše na obtíž. Nekvalitní hole při chůzi nepomohou.

asd*
hodnocení

0x

jsou ok. Vyberte správnou délku - když stojíte rovně, tak ruka v lokti do pravého úhlu (jako na sjezdovky). Jsou to karbonky = lehké ale křehké, chce to dávat pozor na tvrdé hrany.

2 Megacruiser: Zapojení svalů horní poloviny těla, odlehčení kolenům; dá se tim i zlískat obtížník. Vůbec to neni zbytečná blbost co jen překáží.

Taky jsem si vždycky říkal že to je taková hloupá módní záležitost než jsem je vyzkoušel. Na vyasfaltované cestě na rovině jsou opravdu více méně na nic, když pominu skutečnost, že člověk s holemi jde z nějakého důvodu vždy svižnějš ale na horském chodníku je chůze s holemi a bez nich neskutečný rozdíl.
Při nákupu je potřeba zkontrolovat jak bytelné jsou hole ve chvíli když jsou vysunuté na maximální délku. Jak se něco viklá tak je nebrat. Levné hole mívají taky rukojeti z plastu který smrdí, myslet si že to je novotou a že to při běžném používání vysmrádne je hloupost.

marusi
hodnocení

0x

Tyto hole jsem koupila v Lidlu před cca 6 lety, používám je každý víkend na výšlapy. Jsou naprosto bez problémů, pouze jsem už ochodila ty gumové krytky dole, koupila jsem náhradní. Rukověť mám umělohmotnou, neklouže, nezapáchá, vše OK, nebojte se je koupit. V Lidlu kupujeme i sportovní oblečení za velmi přijatelné ceny a ještě jsme nebyli nuceni cokoliv reklamovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]