Nejste přihlášen/a.
Ahojky,
moc bych si přála žít podle zdravého životního stylu, posílit své zdraví, navýšit kapacitu plic, nabrat a vyrysovat svaly. Miluju sporty obzvláště míčové hry. Brzy mi bude 18 let a mám BMI 21. Ale rodiče mě nechtějí podporovat ve stravování. Táta se mi obvykle vysměje když chci začít jíst jinak než oni a mamka mi nechce nakupovat nic ,,speciálního‘‘ a nechce mi dávat ani peníze na nakupování, i přesto že by to vyšlo na stejnou částku jako teď. Je mi líto že mě nepodpoří, ale většinou mě nepodpoří v ničem co bych si přála a co mě baví. Navštevuji SŠ.
Ahoj,mám za sebou podobný osudtak chápu.Už vím,že je to jednoduché.Jídlo častokrát denně,třeba i co dvě hodiny a porce velké jako zaťatá pěst!tak nějak je velký žaludek,né víc.Vyhýbyt se uzeným věcem,sláným a né moc sladkého.Zahánět akutní hlad třeba "suchary"ale stále jíst nornálně jen udržovat velikost porcí a mít pestrou stravu.Podbřišek se dá jedině vyběhat,vím to z vlastní zkušenosti,nic nezabralo,jen pravidelný běh,třeba kombinovaný s chůzi,ale aspon 40min být v pohybu(chůze-běh-chůze.běh...)co druhý den.
Upřímně řečeno, tlustá nejste ani náhodou a posilovat zdraví a navyšovat kapacitu plic... mno to máte vyčtené časopisu typu Žena a život, ne? Bohužel nepíšete, co ve vašem pojetí znamení jíst jinak než oni. Veřte, že ikdyž budete jíst jinak, nic se na vašem zdraví nezmění. Stačí nepít fafe, colu a jiná lepidla, nejíst burgry, hrany, smažáky, tučné salámy atd. A hlavně se vyvarovat pobytu v zakouřené místnosti.
No mám vystouplý podbříšek na kterém se mi drží vrstva tuku a když vyposiluju svaly tak vypadám ještě tlustší protože tam jsou pak svaly + tuk. Tuhle zkušenost již mám z dřívějška jinak jsem hezky štíhlá dle mého vkusu
No vidíte, sama píšete, že jste štíhlá. Potřebovala byste se jen zaobírat něčím jiným, než sama sebou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.