Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak shodit břicho?

Od: suchi odpovědí: 5 změna:

Ahojte přátelé. Jsem štíhlý člověk vyšší postavy. V poslední době mi ale narostl tzv."břuch", tj. pivní řicho, neboli peneumatika. Držím dietu, po 17.00 nejím vůbec.Výrazně jsem omezil alkohol, změnil jsem sedavé zaměstnání a už půl roku tvrdě fyzicky pracuji. V příručkách o cvicích zaměřenou na tuto partii těla se píše, že pravidelné cvičení sice zpevnuje svalstvo, ale samotný podkožní tuk neodstranuje! Mužete mi někdo poradit co ho tedy odstranuje a jak se ho zbavit, pokud bych nechtěl přistoupit k chirurgickým zákrokům?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

To je furt dokola.

Plati jednoducha nerovnice. Vetsi vydej, nez prijem. To ale neznamena, ze by si nemel po 17:00 nic jist. Hlavne pokud jdes spat treba az o pulnoci.

Jez pravidelne a casteji mensi davky, prestan chlastat pivo, tvrde fyzicky pracuj vic nez doposavad (at uz v praci nebo v telocvicne).

Kdyz budes delat lehsedy, tak to neznamena, ze Te zmizi spek z bricha. Ten mizi postupne odevsad, jak telo spotrebovava energii. Pokud chces tedy shazovat - vydavat maximalni mnozstvi energie, tak delej drepy. Tim zapojis hyzdove a stehenni svaly, ktere jsou nejvetsi na tele a tedy spotrebovavaji i maximum energie.

Pokud chodis do fitka, tak cvic dlouhe serie s malou zatezi.

katerina*
hodnocení

1x

jde to tak když se budeš trochu kontrolovat v jídle a večer nebo při chvilce času budeš cvičit třeba dřepy, sed leh atd., ale postupně ať tělo rychle nezatížíš. A tak za měsíc uvidíš výsledky.

hablina*
hodnocení

0x

Přebytečný tuk shodíš dietou, svaly zpevníš cvičením. Intenzivním cvičením. Pevné břicho = pevné břišní svaly.

blacksheep*
hodnocení

0x

Snažit se taky omezit tuky, smažené a fritované už vůbec ne ...a je velká blbost nejíst po 17. hodině...jíst se má 5-7 krát denně v malých porcích po 2-2,5 hodinách...a zkus ten alkohol na nějaký čas úplně vynechat, třeba na dva, tři týdny a uvidíš hodně velkou změnu ;) mám s tím zkušenosti

celp*
hodnocení

0x

Ahoj .Neprozrazujete svůj věk,ale i to je dost důležité.Biologicky také na tom nejsme všichni stejně.Může se Vám stát,že to s cvičením břišních partií bude ještě horší.Nebude to pneumatika,ale stejně nebudete spokojený.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]