Nejste přihlášen/a.
Ahojte přátelé. Jsem štíhlý člověk vyšší postavy. V poslední době mi ale narostl tzv."břuch", tj. pivní řicho, neboli peneumatika. Držím dietu, po 17.00 nejím vůbec.Výrazně jsem omezil alkohol, změnil jsem sedavé zaměstnání a už půl roku tvrdě fyzicky pracuji. V příručkách o cvicích zaměřenou na tuto partii těla se píše, že pravidelné cvičení sice zpevnuje svalstvo, ale samotný podkožní tuk neodstranuje! Mužete mi někdo poradit co ho tedy odstranuje a jak se ho zbavit, pokud bych nechtěl přistoupit k chirurgickým zákrokům?
To je furt dokola.
Plati jednoducha nerovnice. Vetsi vydej, nez prijem. To ale neznamena, ze by si nemel po 17:00 nic jist. Hlavne pokud jdes spat treba az o pulnoci.
Jez pravidelne a casteji mensi davky, prestan chlastat pivo, tvrde fyzicky pracuj vic nez doposavad (at uz v praci nebo v telocvicne).
Kdyz budes delat lehsedy, tak to neznamena, ze Te zmizi spek z bricha. Ten mizi postupne odevsad, jak telo spotrebovava energii. Pokud chces tedy shazovat - vydavat maximalni mnozstvi energie, tak delej drepy. Tim zapojis hyzdove a stehenni svaly, ktere jsou nejvetsi na tele a tedy spotrebovavaji i maximum energie.
Pokud chodis do fitka, tak cvic dlouhe serie s malou zatezi.
Snažit se taky omezit tuky, smažené a fritované už vůbec ne ...a je velká blbost nejíst po 17. hodině...jíst se má 5-7 krát denně v malých porcích po 2-2,5 hodinách...a zkus ten alkohol na nějaký čas úplně vynechat, třeba na dva, tři týdny a uvidíš hodně velkou změnu mám s tím zkušenosti
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.