Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na růst svalů

Od: denny276® odpovědí: 8 změna:
Ahoj, řešili jsme s kamarádem, co je nejlepší na rychlý růst svalů, aby po tom moc nepribral, má totiž už kvalitní zásobu tuků :-D takže, co by si měl koupit aby mu rychle narostly svaly? A s jakým preparátem máte nejlepší zkušenosti vy? Děkuji za každou odpověď ;)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mili3478*
hodnocení

0x

Az neco takoveho vynaleznou, rad si koupim taky,na to je treba nekolik let posilovani,nebo ze by se to urychlilo stereoidy.

doplněno 01.07.14 21:58:

nic ve zlem

doplněno 01.07.14 22:11:

Taky jsem ctyri roky posiloval,ale nic jsem nebral,mozna ze zacatku,nejake ty protejnove napoje,ale to jsou jen bilkoviny,snad poradi nekdo zasvecenejsi.

hodnocení

Jo jo, to je mi jasné, že bez dřiny to nepůjde ;) muj brácha tenkrát sosal muskulvit, ale to nebylo asi na zas až tak rychlý nárůst...

01.07.14 23:19
hodnocení

0x

tvaroh

hodnocení

0x
Pokud má kvalitní zásobu tuku, tak i kdyby nabral svalovou hmotu, tak to na něm stejně nepůjde vidět. Takže doporučuji se nejdříve zbavit tuků a poté začít s tréninkem v na objem.
hodnocení

Kdysi mi někdo říkal, že je potřeba nabrat trochu tuku a pak teprve začít posilovat. Tak to jsem zmatená teď ;) byl úplně vychrtly, tak trošku nabral... Ale spíš mi šlo o to, zda je nutné dodržovat prijem věcí jako jsou proteiny, kreatin, gainery, glutamin atd, nebo jestli se to dá něčím nahradit, např droždím :-D a nebo jaké a s čím máte zkušenosti ;)
patrick*
No jasne, drozdi misto kreatinu a mouku misto proteinu... Samozrejme, ze je potreba dodrzovat prisun proteinu (bilkovin), sacharidu a i tuku. Takze potraviny vhodne jako dobry zdroj proteinů - jogurty, vejce, maso, tunak, cottage, olomoucke tvaruzky, 20% syr, tvaroh. Potraviny vhodne jako zdroj sacharidů - ovesne vlocky, brambory, ryze, ovoce. Chce to ale jist cely den, tak kazde cca 2 - 2,5 hodiny, aby bylo telo porad v anabolickem stavu a ne v katabolickem stavu.

asd*
hodnocení

0x

Pohyb panáčku ;) Sádlo se spaluje vytrvalostním pohybem v aerobním pásmu a svaly rostou posilováním. Strava je jen doplněk (když vynechám anabolika a podobné svinstvo). Jestli si kamarád myslí že sežere pikslu zázračnýho prášku a bude z něj svalovec tak tudy cesta nevede ;)

shank*
hodnocení

0x

Pro začátek - kaloricketabulky.cz/... doporučuji příjem 2g bílkovin na 1kg tělesné hmotnosti pro růst svalů, rozdělit min. do pěti chodů. Na tu tukovou zásobu jedno jednoduché pravidlo, příjem musí být nižší než výdej. A potom jen makat makat a makat :)

A samozřejmě pár doplňků stravy - nutrisport.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]