Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boty - jaké na chození či běh

Od: stepi* odpovědí: 3 změna:

Vážení a milí,

rád bych se Vás chtěl zeptat, zda máte někdo nějaké zkušenosti s kvalitní sportovní obuví. Chtěl bych si pořídil nějaké lepší botky na chození (ujdu denně cca 17-20.000 kroků) - je vhodná běžecká obuv? Nebo jiná?
Chodím zpravidla po městě, kolem řeky, do lesa. Cenu bych rád do max. 2,000-2,500,-Kč. Můžete mi prosím poradit nějakou značku případně typ?
Děkuji a hezký den všem:)
P_S

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomibender*
hodnocení

1x

Dobrý den, mám dobré zkušenosti se značkou Salomon, jen pozor na to, kde je koupíte! Kupuji jen ve značkových prodejnách přímo Salomonu (Amer Sports, vlastník značky salomon), naběhám toho dost a třeba Speedcrossy pro Hervis jsou trošku jiné. Na víc v řetězcích koupíte i modely, co se dělají jen pro řetězce. Dělal jsem jeden čas ve sportu, tak o tom něco vím. Takovým botkám jsme říkali "šitbotky". Kvalita je úplně mimo.

Běžeckou bych vám nedoporučoval, je tam horší životnost při chůzi.

Od Salomonu bych vám doporučil například model Synapse, je to lehká bota vhodná pro vaše účely, do méně náročnějšího terénu, můžete si vybrat jak model s membránou tak bez. U toho s membránou musíte počítat se sníženou prodyšností.

salomon.com/... - s membránou

salomon.com/... - bez membrány

Cena je trošku vyšší, ale zase se to za tu kvalitu vyplatí. Prodávali jsme je celkem dost a ani jedna reklamace, na rozdíl od podobných modelů ostatních značek.

olaf71*
hodnocení

0x

pro chůzi používám Adidas Terres Traction, v zimě Merrell Vibram. na běh to chce něco lehčího

sonyboj*
hodnocení

0x

Dobrý den, já vám doporučuji naši firmu Prabos ze Slavičína. Vyrábí pracovní obuv, obuv pro policii, armádu, záchranáře, hasiče a lesáky. Mám s ní velmi dobrou zkušennost. Jejich celokožené boty za cca 3000kč mám už desátý rok. Letos jsem si koupil v doprodeji kotníkové trekingové boty za 1500kč a nemají chybu. Podívejte se na jejich webové stránky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]