Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda nevíte co mám dělat proti tomu, aby mě nebolelo při jízdě nad koleny? Ani nedokážu popsat co přesně mě bolí, ale asi ty svaly nad koleny na vnitřní straně. Dříve mě to nikdy nebolelo, začalo to až teprve tuto sezónu a pak tak 3 dny ještě nemohu chodit. Vše jsem si zkontrolovala a výšku i předozadní polohu sedla mám naprosto v pořádku. Nemůže to tedy být ještě něčím jiným? Děkuji
ano, může to být ještě něčím jiným. Možná máte o nějaké kilo více nož vloni a na kole jste delší dobu neseděla. Holt nemládneme a klouby s přibývajícím věkem tuhnou. Chce to před jízdou kolena rozcvičit, rozhýbat a pořádně promazat Alpou.
Taky jsem si řikala, jestli to není prostě tím, že stárnu, mám čim dál tím méně pohybu a nějaké to kilíčko navrch Díky, Vaší radu zkusím a uvidíme zda to pomůže.
Jezdím poměrně dost a to je právě to místo, které na nohou bolí. Posez bych neobviňoval, ale jak psal stirecek@, tak je to většinou kvůli silovému šlapání a taky pokud už jde na nohy únava, tak tady se ozývá jako první. Za mladíka se už nepovažuju a tak to k tomu patří, ale když je nějaká změna počasí, tak to nadkolení bolí taky i bez šlapání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.