Nejste přihlášen/a.
Ahoj,potřebuji poradit s výběrem nových kopaček.Je mi 14 let a jsem brankář.Hrajeme jenom krajský přebor,původně jsem hrál útočníka ale momentálně nemáme brankáře a já se pro tu pozici hodím asi nejlépe.Kopačky bych chtěl tak do max. 1500 kč,značky nike nebo adidas,pumu moc nemám rád.Hodně mě se mi líbí kopačky nike hypervenom,adidas f50 messi,F50 messi pro mistroství světa (černobílé),ale teď přišli na trh i nike magista které jsou podle mě naprosto úžasné.Už mi zbývá odehrát jen jeden přátelák a potom celé prázdniny nic,jen trénování a to nejspíš z rozpadajícíma se nike t90 zvládnu . Takže potřebuju pordit,koupit teď ,když jsou v obchodech docela velké slevy,nebo třeba počkat přes prázniny jestli sleví ty magisty. A jaké kopačky by ste mi do 1500 doporučili ,třeba i nějaké o kterých jsem nepsal?
Díky,Tomáš
Kupoval jsem zde prodirectsoccer.com/... chce to tedy spolupráci rodičů, ale ty slevy jsou opravdové. Ne jako u nás.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.