Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebovala bych poradit. Mám staré kolo, kde je na zadním kole přehazovačka s pěti převodovými stupni (pětikolečko).
Při jízdě do kopce tedy nic moc. Stejně musím šlapat ve stoje a nakonec stejně slezu a vedu to, protože se to nedá. Jsou to galeje. Jsem jen příležitostný cyklista, tak jsem to dřív neřešila.
Teď mě ale zaujala v letáku nabídka trekingového jízdního kola zn. ENGINE Tourist 28" - 3x6, P/D
Znamená to tedy, že je na zadním kole 18 převodových stupňů?
Chci se zeptat - bude to při jízdě do kopce znatelný rozdíl? Bude se mi šlapat lépe? Koupili byste si ho?
Díky za rady.
Dobrý den, bude to tak, že má 3 talíře u klik a u zadního kola bude 6 stpňů - koleček. Myslím, že rozdíl velký nebude, nebo se budete muset naučit dobře řadit, protože příležitostní jezdci mají problém s využitím předních talířů. Musí se přeřadit ještě pod kopcem a pak v kopci přeřazovat jen zadní kolečka. Stejně si asi ten kopec vytlačíte. Na otázku "Koupili byste si ho?" bych odpověděl, že ne, protože takto levné kolo bude mít velmi mizerné součástky a budete stále v servisu.
Dobrý den, koupí takového kola si moc nepomůžete. Dělal jsem v jednom nejmenovaným řetězci se sportem, který prodává hlavně takovéto lowcosty, servis u kol a můžu říci, že se tam sype co se sypat dá. Vše nekvalitně udělané a seřídit to tak, aby to řadilo nějak přijatelně snad ani nejde. Ráfky jednoduché, zohýbané u nového kola, natož po nějaké jízdě po nerovnostech. Kolo těžké. Kliky plastové, brzdy neseříditelné. Na vašem místě bych si připlatil pár tisícovek a koupil něco z druhé ruky.
3x6 - trojtalíř a šestikolečko - s každým kolečkem a jedním talířem je to 6 kombinací, při třech talířích je to 3 x 6 = 18 kombinací.
Asi se nadřete méně, pokud dáte do kopce nejmenší talíř a největší kolečko, ale zase budete šlapat jako šílenec, takže je lepší opravdu s kola slézt a do kopce vyjít s kolem vedeným vedle sebe. Například kopec u Křivoklátu, kopec z Žírečské Podstráně nahoru k Hřibojedům (vedle je odbočka k sochám v tak zvaném lesnímu Betlému M.B.Brauna u Kuksu), nebo ... každý zná svůj oblíbený kopec.
Ve své době byl zázrak už dvojtalíř, kdy se do kopce s menším talířem šlapalo s menší silou i když s menší rychlostí při stejných otáčkách šlapání. Dnešní malý dvojtalíř je vypočítaný tak, že sice vyjedete prudší kopeček, ale musíte šlapat-šlapat-šlapat rychle jako když běžíte.
Pořád je to o tréninku. čím lehčí převod - snadnější šlapání - tím kratší vzdálenost ujedete, tzn. "šlapat jak blázen" a na ujetí stejné vzdálenosti je zase zapotřebí fyzička - je to jednoduše začarovaný kruh pro netrénované
. Kvůli tomu bych nové kolo nekupoval, to už by se musel přidat jiný důvod - např. nevyhovující barva
. Seriózní zdůvodnění je - krátký kopeček, který teď jednoduše neutáhnete, budete schopna na lehčí převod ušlapat. Máte-li řidičák a jezdíte s autem s manuální převodovkou, tak to sama cítíte. Na "1" do kopce se rozjedete, ale po chvíli už ty otáčky (nyní motoru) nejsou to pravé
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.