Nejste přihlášen/a.
Ahoj..
Takže je čtete z názvu. Chtěla bych zdrobnit zadek a stehna. Nechci nějak ubírat na váze, to nemám vůbec v plánu. Měřím 173cm a vážím asi 56kg, postavu mám hubenou, bříško plochý. Akorát zadeček a stehna se mi moc nelíbí. Když koukám na postavu z boku v zrcadle, vidím postavu, která se mi líbí, hubený bříško a pak vypouklý zadeček a k tomu tak vytvarovaná a napojená stehna. Chci zmenšit zadeček a zdrobnit stehna. Zadeček není až tak úplně pevný a stehna tak nějak normálně. Snažila jsem se už na stehna a zadeček cvičit, ale spíš se mi nabíraly svaly, než aby se tyto části zdrobňovaly.
Abych popsala můj režim. Tak hraju fotbal, mám tréninky 2x týdně a to dvě hodiny. Chodím dost často pěšky a chodím pěšky, kdy se dá a kdykoliv je možnost, protože chůzi zbožňuju. K snídani mám ovesné vločky s mlékem, nebo 3-4ks rýžových chlebíčků. Snídám tak v 6 hodiny, o všední dny. K svačině mám buď Bebe těch 4 větších kousků a k tomu třeba banán nebo jiný kousek ovoce, nebo opět 3-4ks rýžových chlebíčku a k tomu ovoce nebo zeleninu. Svačím před 10 hodinou. Obědvám ve škole a to před 2 hodinou. Vybírám si ze dvou jídel a snažím se vybrat to zdravější a výživnější jídlo. Svačím kolem 4 hodiny. To si dám ovoce nebo zeleninu. Večeřím tak mezi 6 a 7. To si třeba udělám zeleninový salát, nebo brambory, ne nic těžkého. Moc toho za den nevypiju. Vím, že je to důležitý, ale mám s tímhle problém.
Toť vše, co bych napsala. Děkuju za všechny rady, které mi napíšete. Takže abych to shrnula, mým cílem je zmenšit zadeček a zhubnou - zdrobnit - stehna )
Nepíšeš kolik Ti je let. Myslím, že jsi ještě na základce, ne? V tvém věku je zbytečné, dokonce nebezpečné nějak experimentovat, tělo se ještě vyvíjí.
Možná že to je jen Tvá představa, že máš velký zadeček a stehna. Viděla jsi film Účastníci zájazdu? Jak se Jolana viděla v zrcadle tlustá, a přitom tak špatně na tom nebyla? No tak to myslím... K tvému věku patří velká sebekritika... Tak pokračuj v rozumném stravování, v pohybu. Hlavně to nepřeháněj, v žádném případě nehladov. Večer by to chtělo hlavně bílkoviny, zeleninový salát ano, ale k němu třeba rybu, omeletu, kousek kuřete...
Jediné co mě napadá, co bys mohla ještě přidat pro zpevnění zadečku , je chůze - běh - do schodů... To stoprocentně zabírá.
Ale opravdu se tak moc neřeš, věnuj se svým kamarádkám a koníčkům, a uvidíš že vše bude fajn... Držím palce!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.