Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vypracovat rychle břišní svaly

Od: ahojkarel odpovědí: 5 změna:

Zdravím, je mi 14 let a chtěl bych si vypracovat břišní svaly. Ale aby byly vidět na pohled.

Nejsem tlustý, jsem hubený, ale břicho je takové divné... když ležím na zádech, tak mi jdou vidět horní řada břišních svalů a trochu po straně, ale jakmile vstanu, tak nejde vidět nic.

Je to trochu tuk?

Proto se ptám, jak se mám zbavit toho případného tuku co nejrychleji a jak si co nejrychleji udělat břišní svaly.

Po prázdninách, takže od teďka za 3,5 měsíce. Nemusí být uplně vyrýsované, ale aby šly vidět, že nějaký mám.

Dá se to za 3,5 měsíce pilné práce zvládnout?
Budu cvičit každý den klidně 4 hodiny a více.

Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

2kedar*
hodnocení

0x

Já na to používám Pivo.! *palec* *smich*

hodnocení

0x

img.motofotky.cz/...

doplněno 05.06.14 22:49:

Dobrá, pokud už ty svaly máš a chceš se jen zbavit tuku, tak by to snad bylo možné. Ale pokud ty svaly nemáš, tak na to jsou tři měsíce málo.

ahojkarel
hodnocení

Haha, zasmál jsem se

Ale doopravdy, vím, že to nejde hned, ale dá se za ty 3 měsíce vypracovat na viditelné svaly trochu?

Díky :) ale teď už jen doopravdické odpovědi

2kedar*

Za tři měsíce těžko, pokud se nechceš ládovat anaboliky. (Což je blbě)

Radši buď v pohodě a měj své tělo rád takové, jaké je.

janis
hodnocení

0x

Asi to nebudeš chtít slyšet, ale jsi ve vývinu,... ;) ...takže nejlepší, co můžeš pro sebe udělat, je denně sportovat... ...florbal, nohejbal, atletika, paintbal, kolo, cokoliv... ...a né se devastoval několikahodinovými silovými tréningy... ...tím se buď zmrzačíš nebo budeš špička. Tak 90% na 10%.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]