Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
měl bych dotaz ohledně půjčování sálových bot. Ve škole si běžně půjčujeme když někdo zapomene na TV sálové boty. Chtěl jsem se zeptat zda nemohu dostat nějakou nemoc. Občas je nepříjemné se obout do mokrých propocených sálovek. Ale je mi blbé říct ne, když se někdo zeptá.
Ahoj, upřimně? boty bych nikdy nikomu nepůjčila (ani si od nikoho nepůjčila), přijde mi to dost nehygienické, protože pot z nohou je prostě pot z nohou a vyprat se z bot jen tak nedá jako třeba z trička, co se týče nemocí tak možná nějakou plíseň. Trochu nechápu jak si je půjčujete, jako že ty půjčíš boty kamarádům? jeslti je to tak, tak bych normálně řekla, že mám jen jedny
jen můj názor
Přesně tak, prostě si kamarádi skočí do jiné třídy a půjčí si. Mít však hodinu těsně po nich je dosti nepříjemné. Btw ven se chodí také, ale v těch samých botech
To jsou pak boty když se jde zase zpátky do haly špinavý a nevěřim tomu, že každej si je umyje. Nás vždycky kontrolujou, jestli tam nemáme kameny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.