Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak trvale zhubnu?

Od: anetnovotna96 odpovědí: 7 změna:
Držela jsem dukanovu dietu , ale bez sacharidů to prostě nejde. Byla jsem vyčerpána, ztratila zápal.
Chci se dostat na formu sashy markiny. Poradil by mi někdo? Trvalejší dietu? Mám 180cm a nějakých 80kg. Sportovní , svalnata postava. Nezájem jestli se to někomu nelíbi, neurazejme se tu , jak je tady koukám zvykem..
Děkuji :)

Jak trvale zhubnu?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

2x

to na té fotce jsi ty nebo tak vychrtle chceš vypadat?

doplněno 06.06.14 09:29:

trvale zhubneš, když změníš - trvale - stravovací návyky. Nebudeš konzumovat blafy, polotovary, bílé jedy a budeš dávat přednost zásadité stravě. Pak se ti váha upraví tak, jak má být. Jídelníčky, režim, složení stravy jsem už tady za dva nebo tři roky popsal asi tisíckrát, takže stačí použít vyhledávání a najdeš čtení na několik dní. Ovšem bez vlastní vůle to nepůjde.

anetnovotna96

Ne, to nejsem já ;)

anetnovotna96

jde o to, ze zdrave jim, sportuju, piju vodu, jimpravidelne. vsechny tyhle veci. a uz 32 mesice mi vaha stoji. potrebuju zhubnout tak 10kg abycvh mela tohle. a nevim jak bez jojo efektu.

stirecek*
Tak popis co jíš a kolikrát denně...
bezec

Abys vypadala jak ta vyhublice z fotky, tak bys při 180 cm musela zhubnout na 50 kilo...

Z 80 na 70 to je ještě rozumné... Víc vytrvalostního sportu a odpovídající strava - pestrá všestranná, příjem menší než výdej. Hubnutí rozlož minimálně na rok.

elisek1988*
hodnocení

1x

Je dokázáno, že pokud tělo nedostane denně 50g sacharidů, nedokáže vůbec fungovat, takže sacharidy určitě nevynechávat. Jestli jste na diety, zkuste sacharidové vlny, na netu je spousta příkladů jak to spčítat tzv. na tělo. Ale i když je někde uváděno první den 0 sacharidů, vždy to posuňte o těch 50g na den. První dva dny, kdy je malý příjem sacharidů je nejlepší vyhýbat se sportovním aktivitám, pak už to jde. Jen je to o tom vydržení. Já to nikdy dlouho nevydržela :)

doplněno 05.06.14 14:00:

Opravuji, tělo dokáže jakžtakž fungovat, mělo tam být napsáno mozek.

lidus*
hodnocení

0x

Štíreček má pravdu, najděte si nutričního poradce, co sestaví jídelníček a ten dodržujte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]