Vážení, tak se ještě optam:věříte účinkům anabolik na svaly? Pomohly vám k rychlejšímu růstu? A co je lepší použít na růst svalů - l glutamin, nitrix, tribullus terrestis, hmb, nebo něco jiného?
Jak jestli věříme jejich účinkům? :D On je někdo kdo nevěří účinkům anabolik na svaly? Proč jsou to asi zakázané látky a profíci se je snažit utajit, že je berou atd. Tady jde o něco jiného, o to, že mají vedlejší účinky a možná, že se můžeš taky předávkovat. TO je ten problém! Počkej, ale ty jsi nějaká mladá holčina (dle fotky) proč vůbeš přemýšlíš o steroidech? Neřeš kraviny. Vem si večeři a jdi si zaběhat..
Mladá už zrovna ne, ale holka jsem dřív jsem hodně cvicila, svaly byly perfektní, ale pak jsem přestala a před nedávnem jsem zase začala. Potřebuji dostat trošku ochable svaliky zpět do formy. Ale dotaz jsem položila proto, že známy zacal cvičit před nedávnem a úplně se zbláznil do anabolik, nakoupil od toho co jsem vyjmenovala snad všechno. Říkala jsem mu, že je to na prd, ať nejdřív pořádně dře a pak ať teprve utrácí. Nemohla jsem mu ani za živýho boha vysvětlit, že to tak není, a pak se bavili s chlapama v hospodě, a jeden tam hodil do placu, že JEMU to funguje, že cvici necely půlrok a cpe se temahle pitominama-ma svaly jako bejk! Tak jsem na něj valila oči, že je to vůbec možné, pri normálním stylu zivota a s minimem prace, protože mě dalo dost zabrat, nez jsem to tenkrát nahonila, a to jsem si občas dopřála muskulvit já mimo ještě běhám, jezdim na kole a boxuju, takže se mi snad brzo povede, dostat to zas na nějakou slušne vypadající úroveň doplněno 07.07.14 20:19: A jinak Martine-kdyby to trápilo mě, tak odpověď je na jedničku s hvězdičkou být mladá a hloupoučká, tak mě tvoje odpověď přesvědčí, ať se nadlabnu, obuju boty, skocim zaběhat a nelamala bych si už dál hlavu takového rádce by měla mít každá mladá slečna k dispozici
Tyhle věci, co si tu vypsal, pomáhají, až když máš vypilovaný jídelníček, tvrdě ve fitku makáš, již se nezlepsuješ a začínáš stagnovat. Do té doby jsou to spíše vyhozené peníze.
Anabolika urcite funguji a to i s minimalni drinou a vysledky je videt uz po masici. To co jsi tady vypsala nejsou anabolika, ale bezne doplnky... Jinak zasoba anabolik, steroidu na mesic zacina od 30000 kc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.