Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cvičení a velká prsa

Od: barbucha® odpovědí: 14 změna:

Chtěla bych se zeptat dam a žen, které mají stejný problém jako já - větší prsa, a které cvičí, aerobik apod. Máte nějaké fígle jak prsa zpevnit, aby při cvičení neposkakovala a nelítala všude? O sprotovních podprsenkách vím, ale nějaké jiné rady?

Díky, B.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ano,mám zaručený fígl-jógu a pilátes-zpevňují celé tělo,nejen prsa *hej*

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, pokud neprovedete řádnou fixaci poprsí před takto náročným cvičením, tak se asi časem jeho konce nedohledáte. Raději si zvolte mírnější formu cvičení nebo přehodnoťte, proč vlastně cvičit chcete. Zdravím!

ivik*
hodnocení

0x

Jiná rada,než si koupit pevnou sport.podprdu ,asi není.Kupuji Anitu za 1300,-Kč,ale jsem naprosto spokojená.Navíc to poskakování a natřásání je podle mého názoru pro prsa dost nebezpečné.

hodnocení

Já vím no, ale chci cvičit podle Jill, jestli znáte, a tam je to hodně i o tom poskakování.

ivik*

A nebylo by lepší zvolit jiný druh pohybu?Nebo prsa fixovat nějakým opravdu pevným oblečením?Já bych raději neriskovala.Navíc může časem povolit kůže na prsou a to pak vypadá nehezky.Cvičení neznám,podívám se na netu.

doplněno 18.05.14 15:39:

Myslím, že je to cvičení jako každé jiné,jenom sem do ČR pronikla další z mnoha metod z USA,jako tomu bylo s pilates,aerobikem apod.Ale jinak držím pěsti,pokud jde o pohyb,tak ten je zdravý a potřebný.

hodnocení

Já jsem ráda, že je něco na doma, co není finančně náročné, teď myslím stroje a tak, a co opravdu zabírá, mají to vyzkoušené kamarádky. Nedostanu se nikam na žádné hodiny cvičení nebo do fitka a tak. Tak jsem chtěla zkusit tohle

ivik*

Tak šup od počítače a MAKAT:))!

hodnocení

Ráda bych, ale ty prsa... :(

ivik*

Tak ať Vám je nějaký pěkný chlap přidržuje:))

18.05.14 15:57
hodnocení

:D díky

zdenicka55
hodnocení

0x

Mám větší prsa, běhám, problémy mi to nedělá, časem se mi totiž prsní svaly zpevnily a prsa tak neskáčou, ale než se zpevnily, běhala jsem s normální pevnější podprsenkou, ale měla jsem na sobě pevné, upnuté tílko, zastrčené do kalhot a šlo to! Zkuste, je to ověřené. Mám 56 let a tři děti. *smich*

hodnocení

0x

A co tak širší pruh látky a 2-3 omotat kolem prsou a nebudou tolik ,,skákat,,jednu dobu jsem to taky tak řešila.

lotus*
hodnocení

0x

Asi se budu opakovat, ale určitě je řešením kvalitní sportovní podprsenka, moc jiných řešení nebude. A také bych doporučila zvážit druh sportu/cvičení, vždyť jich je tolik...

tashiik
hodnocení

0x
Plavat... Plaváním se prsa zpevní,jelikož je posilujete :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]