Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ms v lh 2014

Od: ertl odpovědí: 9 změna:
Nevite kde sledovat hokej na mobilu v nemecku?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ad*
hodnocení

0x
Někteří dodavatelé internetu nabízí i televizi na internetu pro své zákazníky. Na určité stránce vám ji poskytnou pro pc, ale bývá tam i URL . Stáhněte na google play aplikaci IPTV(nutnost mít android) , zkopírujte URL do té aplikace, stáhněte MX player a puste IPTV. Někdy je třeba i změna dekodéru klepnutím na obrazovku a změnit S/W na H/W. Snad jsem pomohl.
ertl
hodnocení

Tak to je na me moc slozite..
ad*

Já si nejprve myslel, že to taky nezvládnu. Ale pokud máte android a internetový "operátor" poskytuje televizi na pc tak vás mohu vést přesně krok po kroku. Mám ještě jeden nápad. Stáhněte si na google play(zase nutnost mít Android) aplikaci ČT sport a tam je také vysílání, ale nevím, zda funguje i v zahraničí.

ertl
hodnocení

A jak zjistim jestli poskytuje televizi?
ad*

Zkuste jejich internetové stránky. Nejdřív zkuste ten ČT sport, to je jednodušší.

ertl
hodnocení

Ale ja nevim jake stranky.. proste je free wifi, na tu se pripojim a chtel bych se podivat na hokej. Mam mobil s androidem. Zkusim to ct4 a uvidim. Je to se mnou slozite, co? :)
ad*

Od toho tu jsem. Rád vám poradím. Ještě je jedna možnost, a to jít sem onlajny.com/.... Je to jen textový přenos.

ertl
hodnocení

Textovy zvladam i na seznamu. Rad bych ale video.
ad*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]