Dobrý den, začínám s kurzovým sázením, a chtěl jsem se zeptat, kterou kancelář z těchto tří byste mi doporučili, se kterou máte nejlepší zkušenosti (chci sázet hlavně přes android) děkuji bwin Tipsport Fortuna
která sázkovka je nejlepší? moje rada žádná, kdyby většina lidi byla v plusu tak sázkovky musí zkrachovat, radím raději se na to vys... a dělat raději užitečnější věci
Já jsem u Chance, ale o jiné sázkové kanceláři jsem neuvažoval. Projděte si jejich nabídky a zkuste porovnat kurzy, podle toho se rozhodněte, každá může mít něco co vám bude vyhovovat. A pokud chcete sázet, tak si pořádně pročtěte různé články a sestavte si vlastní plán jak sázet a vydělat nebo o své peníze přijdete. doplněno 19.05.14 11:31: V rozhraní webových stránek Chance pro mobilní zařízení považuji za nedostatečné, neboť nelze zobrazit třeba statistiky mužstev, které v klasickém rozhraní sice je, ale web je takřka nepoužitelný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.