Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cvičení v posilovně nebo vlastní vahou?

Od: maxey odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

měřím 171 cm a vážím cca 56kg a chtěl bych trochu nabrat (svaly, pokud možno) a zesílit. Občas cvičím doma (dřepy, kliky, švihadlo, hrazda atd., prostě věci co se dají dělat doma), nejsem žádný vyloženě nesportovec. Takže teď přemýšlím, že bych se do toho přes prázdniny pustil naplno, když mám víc času.
A zajímalo by mě, jestli by bylo lepší zaplatit si permanentku do posilovny a zvedat tam činky, nebo chodit cvičit zadara na jedno "Seberevolta" stanoviště co tu nedávno zařídili a cvičit vlastním tělem.
Činky mají prý lepší výsledky (?) ale zase asi tolik nenamáhají klouby?
Jak to vidíte vy? (ptám se na to všude možně a všude mi říkají něco trochu jiného, tak se ptám i tady)
Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud chceš nabrat svalovou hmotu, jsou lepší činky.
maxey
hodnocení

Na druhém místě je síla :)

mili3478*
hodnocení

0x

Tak urcite prvne nejlepsi je cviky se svoji vahou,trosku se dostat do formy a pak se zavazim

doplněno 06.07.14 20:41:

Kazdy cvik namaha klouby,ale prvne je treba zvladnout techniku cviceni na lehcich vahach,jinak si opravdu ty klouby znicite

doplněno 06.07.14 20:43:

nejenom tvrdy trenink , ale i odpoicinek a dobra strava maji vliv na svalovou hmotu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]