Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký suplement?

Od: lukky007* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

Měřim asi 182cm a vážim 70 kg,je mi 16 let a index tuku mám k 12.1.2014 22%

cvičím asi 8 měsíců 3 krát týdně a 2 týdně chodím běhat intervaly 6km + 10x4 různé kliky

doteď jsem měl WPC protein 80 od Extrifitu a za tu dobu jsem nepřibral jenom zhubnul 2kg.Protein beru každý den jednu dávku.Jídelníček dodržuji asi 5 měsiců většinou mám ovesné vločky,sýry,šunku,slunečnicový chleba,cottage,zeleninu,ovoce,jogurty,tvaroh před spaním každý den,lučinu,kuř.maso jídlo vybírám občas podle finanční situace rodičů. Bílkoviny držím na cca 140g na den

Nevim co bych si měl vybrat jestli protein,gainer nebo bcaa někdo mi říkal kup si bcaa zbytek dožeň jídlem tak nevim?

posílám fotku jak teď vypadám potřeboval bych podle mě zlepšit břicho a prsa

Děkuji

Jaký suplement?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

complexcarton81*
hodnocení

0x

Ahoj, doporučuji nutrend whey core 100 a u toho zůstat tak do 18 ti. Kvalitní značka která je pro tebe v tomhle věku vhodná. :) a klidně zařaď nějaký bojový sport např já dělám ještě k tomu judo. Posiluješ tím celé tělo na silový trénink abys nejel furt jen objem. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]