Nejste přihlášen/a.
Zdravím, během asi 6 měsíců jsem zhubnul17 kg. Teď mám 177 cm a 68 kg. Jedl jsem jen ovoce, maso, zelenina. Pozvolna jsem začel jíst více kalorické jídla, přibral jsem asi 2 kg a váha zůstala. Tak nějak jsem to chtěl. Problém je, že jsem vždycky měl tlustý obličej. Po přibrání těch 2 kg mi obličej (odhadem stloustl tak o 10 kg na těle, začel jsem jíst znovu zeleninu, zhubnul jsem zase 2-3 kg, obličej taky. Ještě pozvolněji než před tím jsem začel přidávat kalorie, přibral jsem max 1 kg a obličej znovu stloustl. Co by se s tím dalo dělat? Nějaké cviky? Nebo se budu muset smířit s hubenou postavou a dost tlustým obličejem. Kdybych měl zakryté tělo a šla vidět jenom hlava, tipl bych si tak 110kg
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.