Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stan topiko či bivak - střecha nad bazén

Od: janabara* odpovědí: 1 změna:

dobrý den, mám ideu, že seženu topiko stanu, stan bez podlážky nebo bivak velký a vysoký a použiji jej jako střechu a ochranu k nadzemnímu nafukovacímu bazénu. líbí se mi především ten oranžový či hnědý, který pamatuji z komunismu a vím, že neměl podlážku - samozřejmě nemám v úmyslu použít ložnice. měl by stát od teď do října, aby prodloužil koupání a chránil. jak se vám to jeví? dobrý nápad? napadá vás nějaké proti a uměli byste mi poradit, kde sehnat velký stan minimálně 3 na 3 metry a vysoký nad 160 cm ... díky a už se těším na diskusi :)

nebo mi poradíte něco jiného?

Stan topiko či bivak - střecha nad bazén
Stan topiko či bivak - střecha nad bazén #2

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, proč ne. Nevidím žádné podstatné výhody ani nevýhody. jedna nevýhoda by tam byla a to, že nebude slunce svítit přímo na hladinu vody a voda bude asi chladnější. Jinak by to mohlo zase znamenat snížení tvorby zelené řasy v bazénu. Ale, stejně tam musíte použít nějakou čistící chemii a filtraci. Prach, hmyz a listí se tam dostane stejně (pokud zafouká vítr). Bude trochu omezen přístup do bazénu, stan musí vydržet veškeré rozmary letního počasí a jakou bude mít životnost je otázka. Možná stejného efektu dosáhnete levnější plachtou, ale ten stan je asi hezčí.

Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]