Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ráfek a vidlice

Od: jose82 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

mám dotat mám odpruženou vidlici na kole velikost 29"

ale kola mám 26 tudíž me napasují v-brake brzdy.

Kdybych zakoupil ráfek 26" s kotoučovou brzdou bude to pasovat do vidlice brzdič adt?

Dík

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ruzovyslon
hodnocení

0x
Kdyz koupis 26" zapletene kolo s nabojem pro kotouc a k tomu brzdu, ktera pujde na tvou vidlici tak v tom necidim problem. Otazkou je proc? Toto reseni je nekolikanasobne drazzsi nez nakup kol 29" a navic to uplne znici geometrii kola.
jose82
hodnocení

zadní kolo mám taky 26 dostala se me do ruky jen vidla 29" odpruzená tak proto

ruzovyslon
Hmm. Asi bych zvazil moznost prodat tuto vidlici a koupit 26" protoze to z kola udela copra.. Riditka vysoko a blbe by to vypadalo. Ta brzda je taky docwla draha pokud ji nechces jen na ozdobu. Uzavru to tim, ze bych nechal 26" kolo i vidlici, 29" se nejak sikovne zbavil a penize pouzil jinak..:)

hodnocení

0x

Nedělejte hlouposti...

Tak "úžasně" si rozhodíte geometrii, že se na tom "kole" potom nebude prakticky dát jezdit.

asd*
hodnocení

0x

Vyměň vidlici. Rám na 26 s vidlí 29 je nouzovka na dojetí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]