Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy je pozdě začít s baletem?!

Od: zuzkabalet odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

je mi 11 a chtěla bych být baletkou,ale néé jen pro radost. Blízcí mi říkají že mi balet jde,právě si chci objednat piškoty atd.

Provaz ani roznožku jsem nikdy neudělala. Jsem z Olomouce,tak jestli víte o tomto kroužku,tak napište prosím.

Děkuji za odpovědi !

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

2x

Má spolužačka začala s baletem v prváku na střední, ve čtvrťáku jsme se chodili koukat na Labutí jezero do divadla, byla jedna z labutí, nádhera. :)

hodnocení

0x

Pokud to vyloženě nechceš dělat pro radost, tak je pozdě začít. Malé holky tvrdě makají už tak od pěti nebo šesti let, v tvém věku nastupují na taneční konzervatoř. Vrchol kariéry mají tak kolem dvaceti let a do důchodu jsou kolem třicítky. Nechci nějak hanit tvé blízké, ale pokud to nejsou baletní mistři, tak nemůžou posoudit, jestli ti to jde nebo nejde.

Jako koníček je balet dobrý, zpevníš si tělo, budeš se hýbat, ale na primabalérínu v Národním divadle nemáš ve svém věku ani náhodou.

joudic*
hodnocení

0x

ted uz je trochu pozde, ale na pekny konicek to je uplne v klidu.. segra taky ve stejnem veku tancila, pak prisli kluci a blbnuti venku s partou a casem tam stejne prestala chodit :)

hodnocení

0x

na profi baletku se studuje osmiletá taneční konzervatoř (přihlášku k přijímačkám podáváš v 5. ročníku ZŠ, někdo zkouší i ze 6.ročníku) Jedná se o studium na konzervatoři v Praze, Brně či Ostravě. Součástí přijímaček bývá pohybová zkouška

Spíš bych to u tebe viděla na zálibu, než na profi baletku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]