Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
je mi 11 a chtěla bych být baletkou,ale néé jen pro radost. Blízcí mi říkají že mi balet jde,právě si chci objednat piškoty atd.
Provaz ani roznožku jsem nikdy neudělala. Jsem z Olomouce,tak jestli víte o tomto kroužku,tak napište prosím.
Děkuji za odpovědi !
Pokud to vyloženě nechceš dělat pro radost, tak je pozdě začít. Malé holky tvrdě makají už tak od pěti nebo šesti let, v tvém věku nastupují na taneční konzervatoř. Vrchol kariéry mají tak kolem dvaceti let a do důchodu jsou kolem třicítky. Nechci nějak hanit tvé blízké, ale pokud to nejsou baletní mistři, tak nemůžou posoudit, jestli ti to jde nebo nejde.
Jako koníček je balet dobrý, zpevníš si tělo, budeš se hýbat, ale na primabalérínu v Národním divadle nemáš ve svém věku ani náhodou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.