Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
měl bych takovou otázku.. Ano je mi 15let.. Měl jsem nadváhu.. no spíše obezitu vážil jsem 105kg, po půl roce jsem se snažil a zhubl jsem na dobrých 90kg. Ale mám jeden problém.. Mám větší poprsí.. Nevíte jak se ho alspoň trochu zbavit?
Ono to vypadá celkem divně už..
No tak poradíte mi co třeba jíst nebo nějaké cviky?
Děkuji moc
gratuluju ke shozeni... jenze sorry, ale 90kg nestaci ani trochu kozy mi zmizi uplne, az kdyz mam 75kg, takze tak, jeste mas co delat
btw a to merim 189cm
toz zamakat a s kamosema do posilky 2x tydne a do roka si borec akorat nachystano na spravny vek na baleni devcat
a co si budem povidat, 16tky pupkace nechtej
jinak ja byl v tvym veku taky tlustoprd a uplne stejne jsem s tim zacal neco delat a na stredni uz jsem exceloval v telocviku pri hrach
Ono to nějakou dobu trvá, než se to srovná po takové nadváze, to je jasné. Velmi držím palce, ať zdárně pokračujete dál
Jenom malá poznámka: ačkoli tady je v podstatě jisté, že je to tou vahou, kdyby vám to připadalo nepřiměřené, zkonzultujte to při nějaké příležitosti s doktorkou, nejspíš by koukla na hladiny hormonů (chápu, nic moc, ale určitě jsou i horší partie na ukazování ). Ale spíš to bude chtít ucvičit... a to dřív, než přestanete definitivně růst, protože pak už to půjde mnohem hůř
Pošli je mně, já mám opačný "problém" :D (já jsem teda spokojená, resp. si nemohu stěžovat, aspoň si nevymlátim zuby, když běhám, ale hlavně v létě by se mi líbilo, kdybych měla do bikin co dát :D)
no @popelka595 kdyz budete vazit taky 90kg tak samozrejme bude co dat do bikin a dokonce i mimo bikiny hhh, jinak ja mam rad male kuzlatka
Dobře, že ses vydal tímhle směrem. Jsi ve skvělém věku (co se sebou uděláš, takový budeš) - posiluj, pokud chceš přímo na prsa (základ je bench-press) a budeš mít hrudník jako býk a babičiny cecky vyměníš za Herkula. K tomu jeď i co nejvíc dynamických sportů (florbal, softbal, nohejbal, cokoliv), ať nezatuhneš. A kdybys měl holt vrozené, že ti zůstanou, tak se tím netrap, protože s tím nic nenaděláš a mrkni se na Železné zekony nebo sliový trojboj, ať uvidíš, co z tebe může být.
Pokud zhubneš do štíhlé sportovní postavy, tak se to zlepší. Zatím to otoč proti posměváčkům a udělej z toho svojí přednost.
Všestranný vytrvalostní pohyb nepřetěžující klouby, nepřejídat se = jíst všechno v rozumném množství/ hodně zeleniny, hubnout tak 2 kg za měsíc. Pokud to udržíš dlouhodobě tak to bude OK. Pohyb to chce 2hodiny 4x týdně, ideální jsou procházky (s hůlkama = hýbou se i ruce), kolo, plavání, běžky, až zhubneš víc tak můžeš začít běhat. Posilovna je dobrá jako doplněk, jako hlavní pohyb na zhubnutí je to nesmysl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.