Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zmenšit prsa?

Od: kacivl odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,
měl bych takovou otázku.. Ano je mi 15let.. Měl jsem nadváhu.. no spíše obezitu vážil jsem 105kg, po půl roce jsem se snažil a zhubl jsem na dobrých 90kg. Ale mám jeden problém.. Mám větší poprsí.. Nevíte jak se ho alspoň trochu zbavit?
Ono to vypadá celkem divně už..:)
No tak poradíte mi co třeba jíst nebo nějaké cviky?
Děkuji moc:)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

1x

gratuluju ke shozeni... jenze sorry, ale 90kg nestaci ani trochu :) kozy mi zmizi uplne, az kdyz mam 75kg, takze tak, jeste mas co delat :) btw a to merim 189cm :)

doplněno 03.04.14 21:23:

toz zamakat a s kamosema do posilky 2x tydne a do roka si borec :) akorat nachystano na spravny vek na baleni devcat ;) a co si budem povidat, 16tky pupkace nechtej :)

doplněno 03.04.14 21:49:

jinak ja byl v tvym veku taky tlustoprd :-D a uplne stejne jsem s tim zacal neco delat a na stredni uz jsem exceloval v telocviku pri hrach ;)

kacivl
hodnocení

Určitě s hubnutím nekončím.:)
Ale jen mě štve že kolem pasu toho ubylo a kolem prsou pořád stejný. Vypadá to opravdu divně;)
Hlavně už mě nebaví poslouchat: máš větší kozy než holky..

humbucker*

Ahoj. Když to blbě kecá, tak to profackej. Přece jsi už něco dokázal.

sargo*
hodnocení

1x

Ono to nějakou dobu trvá, než se to srovná po takové nadváze, to je jasné. Velmi držím palce, ať zdárně pokračujete dál :)

Jenom malá poznámka: ačkoli tady je v podstatě jisté, že je to tou vahou, kdyby vám to připadalo nepřiměřené, zkonzultujte to při nějaké příležitosti s doktorkou, nejspíš by koukla na hladiny hormonů (chápu, nic moc, ale určitě jsou i horší partie na ukazování :)). Ale spíš to bude chtít ucvičit... a to dřív, než přestanete definitivně růst, protože pak už to půjde mnohem hůř :)

popelka595*
hodnocení

1x

Pošli je mně, já mám opačný "problém" :D (já jsem teda spokojená, resp. si nemohu stěžovat, aspoň si nevymlátim zuby, když běhám, ale hlavně v létě by se mi líbilo, kdybych měla do bikin co dát :D)

joudic*

:-D no @popelka595 kdyz budete vazit taky 90kg tak samozrejme bude co dat do bikin a dokonce i mimo bikiny hhh, jinak ja mam rad male kuzlatka ;)

popelka595*

super :D hned se mi dnes bude klidněji spát :D :D

janis
hodnocení

0x

Dobře, že ses vydal tímhle směrem. Jsi ve skvělém věku (co se sebou uděláš, takový budeš) - posiluj, pokud chceš přímo na prsa (základ je bench-press) a budeš mít hrudník jako býk a babičiny cecky vyměníš za Herkula. K tomu jeď i co nejvíc dynamických sportů (florbal, softbal, nohejbal, cokoliv), ať nezatuhneš. A kdybys měl holt vrozené, že ti zůstanou, tak se tím netrap, protože s tím nic nenaděláš a mrkni se na Železné zekony nebo sliový trojboj, ať uvidíš, co z tebe může být.

martink*

Nebo každý den ráno a večer kliky. Nemusí kvůli jedné partii chodit každý den do fitka.

lotus*
hodnocení

0x

Prsa určitě odpadnou s tím, jak budeš pokračovat v hubnutí. Jinak se mi u chlapů plochý hrudník nelíbí (nejsem lezba, ani přehnaně vyvinutá), je pěkný, když mají prsa vytrénovaný.:) Tak držím pěsti, ať to jde.

asd*
hodnocení

0x

Pokud zhubneš do štíhlé sportovní postavy, tak se to zlepší. Zatím to otoč proti posměváčkům a udělej z toho svojí přednost.

Všestranný vytrvalostní pohyb nepřetěžující klouby, nepřejídat se = jíst všechno v rozumném množství/ hodně zeleniny, hubnout tak 2 kg za měsíc. Pokud to udržíš dlouhodobě tak to bude OK. Pohyb to chce 2hodiny 4x týdně, ideální jsou procházky (s hůlkama = hýbou se i ruce), kolo, plavání, běžky, až zhubneš víc tak můžeš začít běhat. Posilovna je dobrá jako doplněk, jako hlavní pohyb na zhubnutí je to nesmysl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]