Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
delší dobu mě při sportu trápí bolest pravé nohy jakoby nad kotníkem z vnitřní strany. Co jsem tak zjišťoval, tak by pravděpodobně mohlo jít o tzv. "Syndrom tibiální hrany" neboli tzv. "Shin splints". Jen nevím co s tím. Není to až tak moc hrozné, takže se snažím i s tím trénovat, ale někdy je to nepříjemné a dost to bolí.
Snažím se to chladit studenými obklady a mazat Voltarem emulgelem, ale nějak to nepomáhá a nevím co s tím.
Máte někdo zkušenosti? Co s tím dělat?
Děkuji
To právě nevím jestli mi nějak pomůže. Nikdo neví stejně ani pořádně jak tento problém vzniká a co s tím. Navíc mám obavy, že mi řekne ať přestanu trénovat a to moc nechci. Není to až tak hrozné, že by se s tím hrát nedalo. Navíc to není moc řešení, když potom opět začnu, tak se problém vrátí.
reseni neni myslet si, ze je to ono, muze to byt neco uplne jineho. Reseni neni bat se predem ze neco zakaze. Anebo se na to vykaslete, a az se prijde na co co to je, bude pozde. Google a hledani chorob je nejvetsi nesmysl ktery kdy kdo vymyslel, nejste dokrot abyste si mohl diagnozu udelat sam, muzete mit priznaky podle internetu a v realu to bude uplne neco jineho. To Vam ale rekne jen doktor, ne internet.
Dobry den,
Asi rok mam stejne patalie, dle zkusenosti vsechny gely,masticky, ledovani - ulevi ale nevyleci.Nejvic mi pomohlo kazdy den natrhat hrst cerstveho jitrocele, v hube rozkousat, postizene misto namazat, na druhy den sem byl trosku v soku, cas ukaze jestli tohle je opet v kategorii uleva nebo lecba ale je to jedine co mi na to pomohlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.