Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest nohy - asi Shin splints?

Od: neregistrovany odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

delší dobu mě při sportu trápí bolest pravé nohy jakoby nad kotníkem z vnitřní strany. Co jsem tak zjišťoval, tak by pravděpodobně mohlo jít o tzv. "Syndrom tibiální hrany" neboli tzv. "Shin splints". Jen nevím co s tím. Není to až tak moc hrozné, takže se snažím i s tím trénovat, ale někdy je to nepříjemné a dost to bolí.

Snažím se to chladit studenými obklady a mazat Voltarem emulgelem, ale nějak to nepomáhá a nevím co s tím.

Máte někdo zkušenosti? Co s tím dělat?

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

levlef*
hodnocení

1x

Vykaslat se na google a navstivit ortopeda.

neregistrovany
hodnocení

To právě nevím jestli mi nějak pomůže. Nikdo neví stejně ani pořádně jak tento problém vzniká a co s tím. Navíc mám obavy, že mi řekne ať přestanu trénovat a to moc nechci. Není to až tak hrozné, že by se s tím hrát nedalo. Navíc to není moc řešení, když potom opět začnu, tak se problém vrátí.

levlef*

reseni neni myslet si, ze je to ono, muze to byt neco uplne jineho. Reseni neni bat se predem ze neco zakaze. Anebo se na to vykaslete, a az se prijde na co co to je, bude pozde. Google a hledani chorob je nejvetsi nesmysl ktery kdy kdo vymyslel, nejste dokrot abyste si mohl diagnozu udelat sam, muzete mit priznaky podle internetu a v realu to bude uplne neco jineho. To Vam ale rekne jen doktor, ne internet.

dzingo
hodnocení

0x

Dobry den,

Asi rok mam stejne patalie, dle zkusenosti vsechny gely,masticky, ledovani - ulevi ale nevyleci.Nejvic mi pomohlo kazdy den natrhat hrst cerstveho jitrocele, v hube rozkousat, postizene misto namazat, na druhy den sem byl trosku v soku, cas ukaze jestli tohle je opet v kategorii uleva nebo lecba ale je to jedine co mi na to pomohlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]