Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nehoda na bench-pressu - SPĚCHÁ!

Od: bench* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, dnes jsem byl v posilovně, jako každé úterý a stala se mi menší nehoda, při první sérii na benchi (tj. s nejnižší vahou asi 35 kg) mi činka vyklouzla a spadla na hrudník (těsně pod úroveň klíční kost), Okamžitě jsem ji zvedl chvíli si vydechl a pokračoval jsem dál, celý trénink jsem dokončil bez problémů a zasažená oblast jen mírně pobolívá + malá modřina. Je to už asi tři hodiny, může se něco stát? Děkuji za odpověď :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cuca*
hodnocení

0x

Kdyz mate strach jedte na pohotovost - IHNED!

Vazne, vy musite vedet, jak se citite, a s cim si jezdite k lékaři a co lecite sam.

Studeny obklad nebo doktor .Já nemůžun přebírat zodpovědnost za Vaše zdraví...

asd*
hodnocení

0x

Jo, může - modřina ti zfialoví a pak zežloutne.

Pokud bys měl něco zlámanýho nebo i jen štíplýho (žebra pod klíční kostí), tak bys těžko mohl pokračovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]