Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Potřebuji zhubnout břicho.
Mám 15 let a vážím 57kg (což je podle mě dost).
Prvně bych potřeboval poradit,jak upravit stravu,zatím se stravuji takto:
Snídaně - Nic,po ránu nemám hlad
Svačina - Většinou Rohlík
Oběd - Nějaké maso,brambory/rýže/knedlík,zelí..
Večeře - 3 Rohlíky se salámem
Pití: Většinou vodu se šťávou nebo nějaký ovocný džus
Sportu se momentálně nevěnuji,ale tento týden bych s ním chtěl začít a vypadalo by to nějak takto:
Každý den běh 1km
Každý den jízda na kole po lese (cca hodinu)
Každou neděli výšlap na hory (na Lysou Horu).
Co by jste mi doporučili vy,abych hubl v břiše,nohou..?
Kolik KG bych mohl týdně/měsíčně shodit?
Děkuji.
1. snidane je zaklad, snidat snidat snidat!
2. ve strave nemas temer zadne bilkoviny, jen tuky a sacharidy - dorvat prisun bilkovin (maso, tvaroh...)
3. sport klidne stridej, nemusi to byt denne presne podle planu, za chvili by te presla motivace.
4. na bricho nejdriv zpevnit, pak pridat posilovani doma
5. v 15 mas telo ve vyvinu, je tezke odhadovat co a jak a kdy ti jeste doroste/naberes/zhubnes, taakze spis jet na kondicku a pruzne a silne telo a nevymyslet moc blbiny.
6. vecere 3 rohliky se salamem je proste spatne uz z principu, nacpes si na noc telo sachrama a tukama a o zdravosti toho ani nemluvim kdyz uz nutne musis mit rohliky, vymen salam za tvarohovou pomazanku a kus zeleniny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.