Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Učebnice pro rybáře

Od: jura32* odpovědí: 6 změna:

Zdravím,mám dotaz ohledně učebnice nebo příručky pro rybáře,měl bych zájem si udělat lístek (povolenku),ale nevím jakou příručku,nebo učebnici si koupit kde budou uvedeny míry všech našich ryb,doby hájení lovu atd.děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím...na toto doporučuji www.mrk.cz . Je to, co potřebujete.

jura32*
hodnocení

učebnice, brožura ,příručka, žádná?

momo*
hodnocení

0x

Petrův zdar. Zajděte si na rybářský svaz a tam vám dají Soupis revírů. Je tam ve zkratce rybářský řád a soupis revírů vašeho kraje. V detailech se předpisy liší kraj od kraje.M.

berry2dgf

Jen bych se optal, zdali když jsem již jednou v 10 letech si povolenku udělal, zdali ji budu muset dělat znovu..ted mi je 37::)

jura32*
hodnocení

to samí je i můj případ,chytal jsem asi v 10 letech každý rok do asi do 15 jsem míval povolenku.ted je mi 34.:)

hodnocení

0x

Mně pomohla kniha 100+1 rada pro rybáře. Pokud se neplati členské příspěvky tak se musí rybářsky listek dělat znova.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]